Hur man applicerar egyptisk smink

 

1.

Sprid grunden över hela ansiktet. Använd concealer där den behövs för en felfri hud. För att vara drottningen i Halloween eller kostympartiet behöver du en bra bas för resten av deras kosmetika, så se till att det också appliceras på ögonlocken för 'gulddamm' att hålla fast vid.

Måla hela ögonlocket med grön guldögonskugga, från ögonbryn till botten av ögonbrynet med en ögonskugga kosmetisk borste . Ju tjockare och skenigare desto bättre. Sluta bara med ditt lock, det skulle vara för vanligt för den här kvinnans ego. Det stora tricket på hur man applicerar egyptisk smink är att sprida skuggan lite utåt på nosens bro och täcka även utanför ögat, längs hela ögonbryns botten tills det slutar. Det här definierar dig som drottningen i Halloween eller kostympartiet.

3.

Linjera ditt övre ögonlock tjockt med svart eyeliner. Börja vid lashlinjen på ditt övre lock, förlänga linjen nerför näsan, knappt förbi guldögonskuggan. Fortsätt till det yttre hörnet av ögonlocket.

4.

Rikta ditt nedre ögonlock lika tjockt som börjar med ögonets inre hörn. Ett annat knep på hur man applicerar egyptisk smink är att förlänga linjen uppåt och dra den runt om guldögonskuggan, koppla den till slutet av ögonbryn. Det här är vad som kompletterar den nästan djävulska utseendet på en förtjänt drottning på Halloween eller kostympartiet.

5. Sätt på minst tre kappor svart mascara, borsta ut några klumpar i mellan dea kapporna med en ögonfrans kosmetisk kam. Du kan inte ha en piercing blick utan mörkare än mörka ögonfransar för att rygga upp det.

6.

Borsta på en mörkröd rodnad som täcker dina kinder i äpplen. Detta ger dig det rosa glödet i samband med dem som tillbringade sin tid att dricka vin och ha kul.

7.

Kläd dina läppar med en guld läppstift. Välj en nyans som är minst lite ljusare än vad du använde på dina ögon så att du inte förringar dem. Det här är den sista kontakten för hur man applicerar egyptisk smink. Gå nu och ta din plats som den rättmätiga drottningen av Halloween eller kostympartiet.

När du applicerar egyptisk smink som drottning på ditt nästa Halloween- eller kostymparti, tar det lite tid att bli redo. De stora kosmetika som gör utseendet måste vara krämiga, glänsande och guld. Det gör att du ser ut som om du målade dig själv med det gulddamm som kungliga kvinnor faktiskt använde igen och visa deras status. Täck upp det med en söt huvudbonad och du är säker på att få bågarna som du förtjänar.