Hur man behåller dina ögonbryn

 

1.

Med en ögonpanna borste borsta ögonbrynen rakt uppåt. Med liten rak sax, var mycket försiktig, klippa hår som är för långa eller kanske krullade.

2.

Skydda ögonbrynen med sina ögonbryn naturlig form.

Ta en penna och håll den längs sidan av näsan rakt upp till ögonbrynen, se till att din panna inre struktur stämmer överens med det inre hörnet av ditt öga.

4.

Flytta pennan så att ögonbrynen och ögonets iris stämmer upp, det är här ögonbrynsbågen ska var.

Sätt penna på utkanten av näsan vinklad upp till ögonets yttre hörn. Det är här din ögonbryn ska sluta på.

6.

Med pennor i ögonbrynen, pincett i de områden som behövs och med en mjuk penna eller pulver (som matchar så mycket som möjligt i ögonbrynsfärgen) fyll i vid behov. < / p>

Tips och varningar

  • Genom att behålla dina ögonbryn kommer du att få dina ögon att stå ut och komma ihåg att ögonen är portens väg till själen så visa dem bra.
  • Du kan alltid ta bort mer av ögonbryn men det tar lite för att det växer tillbaka om du tar för mycket. Gå långsamt och titta över dig, jobba innan du tar av dig tills du har bestämt dig exakt hur du vill att dina ögonbryn ska se ut.
  • Du behöver inte spendera massor av pengar till en salong för att behålla ögonbrynen. Det är inte så svårt att göra med några få grundläggande verktyg. Dessa steg hjälper dig att uppnå en väl preparerad ögonbryn på väldigt lite tid.