Hur man behåller eller tjänar hälsosamt hår

 

1.

När du handlar efter schampon och balsam letar du efter de som är märkta för torrt, skadat eller färgbehandlat hår, även om ditt hår inte är det. Vad det här gör är att lägga mycket mer fukt i håret än vad du skulle få för normalt hår, och minskar risken att de naturliga oljorna i ditt hår avlägsnas. DON 'T tvätta håret varje dag, dina naturliga håroljor är bäst för ditt hår. Köp ett torrt schampo eller babypulver och lägg dem till rötterna på ditt hår så att det inte ser ut som oljigt eller fet. Jag tvätta personligen mitt hår med schampo varannan tre till tre dagar. Mellan att göra det jag balsam tvättar mitt hår, jag bara applicera balsam och hoppa över schampo och låt det sitta medan jag tvättar. Du bör också ha en bra djup balsam eller rekonstruktion för ditt hår. Det här fungerar riktigt bra, välj de veckovisa. Hemgjorda djupa balsamar fungerar också riktigt bra.

2.

Gör lite forskning eller fråga efter en bra och betrodd frisör om du inte redan har en. Jag säger Detta beror på att du måste få trimmer var fjärde till sex månader. Medan du frågar dem för att ge dig en djup hårbalsam, har de vanligtvis de bästa. När du använder hemma oljebehandlingar hemma, är de verkligen bra för ditt hår .

3. När du använder heta verktyg på håret, som krusningsjärn, blåsorkare och hårrätare, var noga med att lägga till ett värmebeständigt. Håret är precis som du hud När du går ut i solen vill du vara säker på att du har satt en ansiktsräm med en spf i den eller solblocket på huden för att skydda den från UV-strålarna. De får också ditt hår. Så kom ihåg att alltid använda värmeskydd.

Tips och varningar

  • Massage din hårbotten i cirka fem minuter, vilket stimulerar blodflödet, vilket kan hjälpa hårväxt.
  • Slå upp hemgjorda hårbehandlingar på google, du kan dra nytta av dem mycket, och de är fina.
  • Om du har lockigt hår ska du avlägsna håret medan du är i Dusch med balsammen fortfarande i, det är vad jag gör. Du får mycket mindre skador. Försök aldrig att ta av sig när ditt hår är torrt, så att du i princip rippar håret ut.
  • Använd en vid tandkam .
  • Människor med rakt hår ska göra det motsatta att människor med lockigt hår gör sig oförskämda när håret är torrt eller när det är lite fuktigt.
  • Genom att följa denna rutin kan du dra nytta av hejdå tjänar långt och friskt hår.
  • Denna artikel kommer att handla om hur du kan bibehålla friskt hår eller tjäna friskt hår. Jag kommer att ge dig några bra tips om att ha friskt vackert hår.