Hur man behåller ett färdigt ansikte

 

Så här behåller du ett färdigt ansikte

1.

Rengör och fukt sedan ansiktet enligt en hudtyp. Efter detta är ansiktet redo att vara färdigt. Eftersom de flesta hudar har någon nivå av ofullkomlighet, ska en concealer, som vanligtvis är tjockare än den allmänna grunden, appliceras först och till alla mörka områden. Typiskt är dessa områden finns under ögonen, och ibland runt munnen. Applicera concealer med fingertoppen, och vilken ska gnids på fingertoppen i 10 till 20 sekunder för att värma upp ämnet och låt det gå smidigare.

2.

Applicera Stiftelsen, efter att stiftelsen tillämpats. Stiftelsen kan komma i ett rör, en kompakt eller en flaska, men den ska alltid appliceras med en svamp. Detta görs för att säkerställa jämn täckning och förhindra ett 'caked-up' resultat. Det är bäst att dämpa svampen innan du lätt dösar den i fundamentet. Gnugga grunden på hela ansiktet och under hakan, för att förhindra en u0026 # x201C; mask u0026 # x201D; effekt. Glöm inte att tillämpa det på de områden som redan omfattas av concealer.

3.

Använd ett bra ansiktspulver. Ämnet som drar allt tillsammans är pulver. Många pulver är ett steg över eller under en sant färg, så det är bäst att ha två och blanda dem. Om du försöker markera området under ögat, vilket ger den professionella, använd lättare pulver. Ta sedan den mörkare eller huvudpulverfärgen och lägg den överallt. Se till att blanda, blanda, blanda, så att det inte ger ett ashy utseende.

4.

Lägg färg i ansiktet. Även om tidigare steg detaljerar de grundläggande applikationerna för de viktigaste verktygen för smink, föredrar många att lägga till färg. Om du vill lägga till rodnad, använd en stor borste, lägg den till din färg och använd den bara på u0026 # x201C; äpplen u0026 # x201D; av kinderna. Var sparsam, eftersom det är lättare att lägga till mer vid senare tid än att ta bort det när ett misstag har gjorts. Om du vill använda ögonskugga, om du inte är en proffs, applicera den medan du lutar över en spegel. Detta kommer att förhindra att skuggan faller på dina kinder. För de som inte vill gå till sådana åtgärder, använd ansiktspulver som används för att markera området under ögat. Om någon ögonskugga faller kommer den då att fångas av pulveret, som kan pussas bort.

5.

Applicera eyeliner och mascara, om så önskas, först efter ögonfärg appliceras . För att avsluta utseendet, lägg till läppfärg eller fläck, följt av en glans, om så önskas. Detta kompletterar utseendet, vilket borde vara för det mesta av dagen. Om du har fet hud, bör en periodisk återanslutning av pulver få dig igenom dagen. Lip färg kan behöva ha frekventa återanvändningar också.

6.

Sminkapplikation är en färdighet, men en som kan förbättras. Och om du gör ett misstag är det vanligtvis lätt att korrigera. Helt enkelt gå långsamt och ge dig tillräckligt med tid att följa varje steg skickligt och fullständigt. Rusa ett sminkjobb är något som professionella kan göra, men om du har en skakig hand eller är osäker på dina produkter, ta din tid. Och var inte rädd för att prova nya färger och nya produkter; fortsätt söka tills du hittar något som fungerar för dig!

Alla vill känna sig attraktiva, och för många är smink det verktyg som används för det ändamålet. Det finns dussintals sminklinjer, som alla erbjuder en mängd ögonskuggor, läppstift, stiftelser, ögon och läppar och rodnad. Frågan kommer av hur man inte bara tillämpar sminken, men hur man gör det sist. Lär dig trick och tips för att göra det.