Hur man blåser torka håret utan handsfree

 

1.

Köp en fristående toalettpappershållare. De flesta butikerna bär dessa och de kommer i olika stilar för att matcha ditt badrumsinredning.

2.

Sätt upp hårtorkstället. Föra hårdvarmens ledning genom toppen av stativet och låt håret stå i stativets rektangulära hållare. Sätt i sladden i närmaste utlopp.

3.

Torka håret händerna fritt. För att lägga till volymen i håret, sätt stativet på golvet, vänd ditt hår över och torka från alla vinklar. Nu är dina händer fritt att borsta, stil eller sikta genom ditt hår. Ställ stället på bänkskivan för att uppnå en högre vinklad blåstork.

Tips och varningar

  • Hållarehållaren hjälper också till att förhindra torken s
  • Perfekt för personer med artrit eller någon som har problem med att hålla viktiga föremål.
  • När du har slutat styling och torkar håret, sätt hårtorken åt sidan för senare användning. Det här stället ger snabb åtkomst till din hårtork och är också ett utmärkt ställe att lagra alla dessa hårklipp.
  • Blockera aldrig backventilen på en torktumlare. Följ alla tillverkarens riktlinjer för korrekt användning.
  • En hårtork står gör handsfree hår styling möjligt. Flera produkter finns tillgängliga online, men du kan göra din egen med ett besök hos din lokala butik. Stegen nedan hjälper dig att uppnå en 'salong' se genom att frigöra händerna för styling istället för att hålla en skrymmande hårtork. Hårtorkstället kan användas på golvet eller på disken.