Hur man får otroligt långt hår

 

1.

Först och främst måste du få handelens verktyg. Men du är inte orolig just nu. De saker som jag föreslår att du köper är nu på väg att bryta banken. Det du behöver är en bred tandkammare och borstborste. Båda som Conair tillhandahåller och du kan köpa från din lokala apotek för under fyra dollar en bit.

2.

Fördykning och badning:

Okej, så du har din pensel och kam och du 'Är du redo för vad som kommer till höger? Vad du kommer att vilja göra är att använda din kam för att avlägsna håret innan du ens kommer in i badet. När du är trollfri, använd din borste för att sopa ut eventuella skräp. Detta säkerställer att ditt hår blir helt rent. /p>

3.

During Dusch och badning:

Nu rekommenderar jag att du shampooar några dagar eftersom det avlägsnar håret från dess naturliga oljor. Jag vet att många kommer att titta på mig som att jag är galen men det förbättrar faktiskt ditt hårs tillstånd om du väntar. Så om du är redo att shampo efter tre dagar, var så försiktig att försiktigt skrubba din hårbotten med dina naglar. När du är klar med att skölja måste du mjukt pressa allt överskott av vatten ur ditt hår. Det här säkerställer att balsamman kan göra sitt jobb. Skumma håret hårt med det balsam du väljer. Jag rekommenderar Herbal Essences Hello Hydration själv, men till var och en. Lämna balsam i håret och fortsätt att duscha eller bada. Desto längre är det bättre.)

Postdusch och badning:

Steg från badet eller duschen och klistra hårt på ditt hår med en handduk. Var noga med att inte ringa den eller vrida vattnet. Om det finns mycket fukt, lägg handduken över din hand och krympa den genom ditt hår. Jag kamar eller borstar inte mitt hår när det är vått eftersom det går sönder och skada är mer troliga, men om du måste använda den avlägsna kammen, antingen i duschen med balsam eller på fuktigt hår. När du är färdig rekommenderar jag att du använder en scrunchie för att sätta håret i en låg ponnysvans för att minska fläckar i morgon.

Tips och varningar

  • Du kan lämna balsam i ditt hår så länge du vill. det in och gå ut. När jag är klar gör mina hushållssysslor jag tillbaka och sköljer den med kallt vatten.
  • För att undvika värmeskador, försök att fläta ditt fuktiga hår före sängen för ett strandvågsutseende.
  • Du kan gå mer tid utan att tvätta de naturliga oljorna ur håret genom att skölja håret med en skedsked i natron i en kopp vatten.
  • Få dina splitändar avskurna när du märker dem till Undvik att ha längre längd huggad i framtiden. Om du gör det lite i taget kommer det inte att märkas någon skillnad.
  • Använd borstborste för att sprida naturliga oljor genom håret. Börja i hårbotten och dra försiktigt ner den. Lita på mig, det är bättre än frizz serums och mycket bättre för ditt hår.
  • Massage hårbotten dagligen för att stimulera blodflödet och hårväxten.
  • Jag har för närvarande bra över tre fot av friskt hår och jag vill dela med dig de tips, trick och till och med hemligheter jag har lärt mig med mina långa lås.