Hur man färgar naglar med vävnadspapper

 

1.

Bestäm vilken färgvävnad du vill använda för dina naglar. Blanda och matcha eller använd bara en färg uteslutande. Ett ark är bra för många applikationer.

2.

Skär ett stycke vävnadspapper som är ungefär storleken och formen på spiken. Klippet behöver inte vara exakt, bara tillräckligt nära den storlek som det kan formas till nageln utan mycket överhäng.

3. Sätt ett tunt lager av topplack över spiken och applicera snabbt det stycke vävnadspapper som du bara klippt. Toppskiktet torkar snabbt, så gör det här steget i ett snabbt slag. Tryck på tissuepapperet ordentligt mot nageln och slätt med fingret.

4.

Smid kanterna på tissuepapperet mot nageln med din apelsinhake. Gör detta försiktigt. Några bitar som överhänger nagelns nackdel och botten av nageln bör vara mycket lätt att forma spiken på nageln. Om det finns för mycket överskott av vävnadspapper i botten av spikspetsen, skär av den med sax.

5.

Applicera en annan topplack och låt den torka . Återigen kommer det att torka relativt snabbt, så det finns nästan ingen väntetid mellan att göra enskilda naglar. Fortsätt processen tills alla naglar är klara.

Tips och varningar

  • Försök också tekniken på tårna.
  • Till ta bort tissuepappret, använd nagellackfjernare.
  • Prova olika typer av tissuepapper. Den typ som har metalliska konstruktioner som löper genom det gör nagelkonsten till det förflutna.
  • Med jämna mellanrum på toppfärg gör det möjligt att hålla kvar färgpiporna på vävnadspapper längre.
  • Orange träspinnar kan hittas i manikyrgången hos de flesta skönhetsbutiker.
  • Använd inte vävt papper som är för tjockt eller det klarar inte bra. Ju tunnare tissuepapperet är desto bättre kommer det att hålla sig till toppskiktet.
  • Typiskt när man applicerar nagellack på nageln finns det fyra lacker som behöver torka. Först är basen, plus två lager färgad polsk och slutligen tillsatsen av en topplack. Inte alla lyckas med att låta all den färg torka innan den smutsas ut. Istället för att applicera färgad polermedel på naglarna, använd vävnadspapper. Det finns mycket mindre torkningstid och resultaten liknar polska.