Hur man förlänger den kvarvarande kraften i läppstiftet

 

1.

Se till att dina läppar är släta. Skinnet på läpparna är tunt och benäget för torrhet. Det finns ett antal produkter på marknaden som hjälper till att upprätthålla fukt på läpparna, men det enklaste tricket kräver petroleumgel, vilket hjälper till läppsplättning och fuktgivande. Vatt en tvättduk eller vävnad med varmt till varmt vatten. Doppa tvätta trasan i petroleumjelly och scoop ut en dubbelsidig mängd. Lätt gnugga läpparna, både över och under, med tyget. Gnugga också lite inuti läppen, eftersom den torra huden kan sträcka sig något i munnen. Kom ihåg att denna hud är känslig, så gnugga inte för hårt, eller du kan få huden att delas.

2.

Torka dina läppar torrt efter exfoliering. Applicera ett tunt, nytt lager av petroleumgel. Om den appliceras för tjock, torka av eventuell överskottsprodukt. Det ska bara vara en liten glans på läpparna.

3.

Applicera om så önskas en tunn linje av läppfodret runt munnen. Foderet ska ha samma färg som läppstiftet som ska appliceras. Det hjälper också till att förhindra blödningen u0026 # x201D; av färg, färgen på huden runt läpparna. Om läpparna är något missfärgade, applicera en liten grund till läpparna. Återigen, gör produktskiktet litet för att inte förtjocka färgbasen.

4.

Lätt sopa ansiktspulver över munnen om grunden har applicerats. Detta kommer att ge en matt eller tråkig effekt till grunden och låta läppstiftets färg stå på egen hand. Efteråt, applicera din läppstift av valet. Det är att föredra att använda en läppborste, eftersom du kan virvla runt och bryta upp färgen. Denna rörelse kommer att värma färgen och låta den appliceras på ett expertiskt sätt för att täcka hela linjen i munnen.

5.

Lägg till ett lager av läppglans, om så önskas. Ansökningsprocessen är nu klar. Om du är rädd för att för mycket färg har applicerats, blöt du lätt på munnen på en vävnad eller, bättre blottpapper, vilket kan hittas i vilken apotek som helst. Detta tar bort eventuell extra färg som kan stå på munnen.

Make-up är för många ett verktyg för inte bara skönhet utan uttryck. Men de knep som används för att applicera det på rätt sätt försvinner många, eftersom processen kan vara skrämmande. Varje verktyg eller produkt belyser och kompletterar de andra, med läppstift som i allmänhet det sista steget i att uppnå ett fullt uppbyggt ansikte. Läppstift är vanligtvis det enda verktyget som kräver konstant applicering, eftersom det kommer av när man äter, talar och dricker. Det finns några enkla steg som kan hjälpa läppstiftstoppet och låta dina läppar behålla sin långsiktiga färg.