Hur man gör 1920-talets stil Makeup

 

1.

Ansök ansiktsmakeup. Använd en fuktig svamp, stiftborste eller fingrar, applicera din foundation. Ansiktsmakeup under 1920-talet var väldigt rättvist, vilket gör att individen kände sig väldigt lätt. Om du har en rättvis hud, mörk den inte med en bronzer.

2.

Sätt din ansiktsmakeup med ett genomskinligt pulver. Applicera den med en pulverborste. Vid behov, applicera mer än ett lager. Slutresultatet ska vara väldigt matt utan synlig glans. Om du vill lägga lite färg på dina kinder, applicera en ljusrosa rodnad med en rodborste.

3.

Applicera en naken eller champagnefärgad ögonskugga på dina lock med en ögonskuggapplikator eller ögonskuggborste. Eftersom tidens smink var ganska naken, vill du hålla ögonskuggan väldigt enkel. Det är inte nödvändigt att använda en mörkare färg för att konturera ditt öga.

4.

Applicera ett tunt lager med svart ögonfodral på ögonlocket. Flytande eyeliner ger dig den tunnaste linjen. Se till att du bara linjer din övre lash-linje. Curl dina ögonfransar med en ögonfransare. Följ upp med en rock svart mascara. Applicera en extra kappa mascara om du vill ha tjockare ögonfransar.

5.

Applicera läppstift. Lina dina läppar med en mörkröd eller rödbrun läppfodral. Applicera ett rött vinfärgat läppstift till dina läppar. Du vill att din läppstift ska se väldigt mörkt ut. Många individer säger att det nästan är gotiskt. Blott din läppstift med en vävnad. Om du vill ha en mörkare läppstift färg, applicera svart läppglans över läppstiftet.

Tips och varningar

  • Leta efter en svart läppglans i specialaffärer. Hot Topic och Spencer har ofta det på lager.
  • Glöm inte att kolla tänderna regelbundet. Mörk läppstift tenderar att migrera och kan hamna på dina tänder.
  • 1920-talet präglades av ekonomisk tillväxt och nya vågor av mode och underhållning. 1920-talet uppfödde en ny våg av kvinnor som kallades flappers. Karaktäriserad av sina korta bobs, mörka smink och festfoster, hade dessa kvinnor stor inverkan på smink och modetrender som utvecklades under 1920-talet. Jazzmusik var väldigt populär under denna tid och påverkade klädkammarens garderob och smink. För att skapa en 1920-tals look måste du ha rätt smink.