Hur man gör Eyeliner sist

 

1.

Börja alltid med rena ögonlock. Olja och smuts bidrar inte till att hjälpa ögonmakeupen längre och leder faktiskt till veckning och smetning. Applicera foundation inte bara i ditt ansikte när du gör din smink, utan på ögonlocken och runt ögonområdet också. Efter att grunden har blivit blandad släpper du en ögonmakeupsprimer på lock.

2.

Stryk bort eventuell veckning i ditt ögonområde innan du applicerar dina färgade kosmetika. Om din bas inte är slät kan du räkna med vad du bygger ovanpå den följande kostym.

3.

Sätt på din ögonskugga eller damm genomskinligt pulver över dina lock om du bara har på sig eyelinerna. Använd en vattentät penna som kommer i en krämig, högpigmenterad formulering. Arbeta färgen i dina linjer, mellan varje ögonblick för att definiera ögon och för att garantera att ingen hud visas mellan dina linjer och eyeliner. Oroa dig inte för att få det perfekt. Om du inte har en stadig hand, smutta försiktigt eyelinerna med en bomullspinne för en rökig effekt.

4.

Spåra över fodret redan på ögonen med antingen en flytande eyeliner i samma nyans eller med ett pulver eyeliner i samma nyans. Om du väljer pulveret, använd en vinklad eyelinerborste som är lätt förtvivlad med vatten. Tappa av den överflödiga produkten innan du spårar över din första liner. du får en mer levande och varaktig finish. Låt torka innan du drar borsten i pulverögonskuggan igen, torka den här gången. Tappa av överskott en gång till och tryck igen än på den redan skapade linjen. Nu har du satt din smink och är säker på att har eyeliner som håller mycket längre.

Rengör under ögonen för en perfekt och professionell finish. Dammsugande genomskinligt pulver på underögonområdet efter att sminkapplikationen hindrar oss oljor som kan smudja eyeliner på dina nedre linjer.

Tips och varningar

  • Fo r bästa resultat, behåll varje lager av smink som du använder tunt och jämnt.
  • Du behöver inte en tjock linje för att göra eyelinerarbetet. Håll det enkelt men polerat genom att hålla dig så nära din lash line som möjligt.
  • Är du trött på att ditt eyeliner försvinner nästan så snart du applicerar det? Eller kanske är din hud oljigare än de flesta, vilket leder till en snabb sminkning av sminken. Läs vidare för en lösning som hindrar dig från att behöva röra med din smink hela dagen.