Hur man gör en handväska

 

Gör den dekorativa framsidan och baksidan av handväskan.

1.

Ta mätbandet och börja vid kanten av plastskivan, mäta en rak linje 12 tum lång . Använd kritan för att göra ett litet märke på skärbrädet på denna plats.

2.

Packa upp målarens tejp och 'använda' den förmätta linjen på skärbrädet rullar 12 tums värde av målarens tejp och skär av remsan från rullen.

3.

Upprepa steg 2 tills du har 32 band totalt, var och en mäter 12 inches i längd.

4.

Ta en remsa av målarens band med den klibbiga sidan uppåt och välj försiktigt försiktigt bandet på längden. Ta din tid så gör att kanterna stämmer perfekt och ingen av de klibbiga sidorna exponeras längre. Gör detta med alla 32 remsor.

5.

Väg samman 16 remsor av målarens tejp. Det är viktigt att göra detta till en tät väv och lämna inte stora luckor. Även om materialet kan ge u0026 # x201D; lite, applicera tillräckligt mycket tryck för att få remsorna så tätt vävda som möjligt.

6.

Packa upp duktape och vänd på tejpväven. Applicera band av kanaltape på baksidan av väven för att fästa de vävda remsorna längre.

7.

Upprepa steg 5 och 6 med de övriga 16 remsorna. Du har nu fram- och bakstyckena på din handgjorda handväska.

Gör sidorna på din handväska

1.

Radera färgmärket på skärbrädet

Ta mätbandet och mäta en nio tums linje som markerar platsen med kritan.

3.

Skär 10 band av kanaltape, var och en mäter nio tum i längd.

4.

Lägg ner två band av kanaltape med den klibbiga sidan uppåt . Placera en tredje remsa i mitten av de två remsorna med den klibbiga sidan neråt. Detta lämnar en liten klibbig sida öppen på båda sidor.

5.

Lägg en fjärde remsa klibbig sida upp bredvid den andra remsan. Ta den femte remsan och placera den klibbiga sidan ner i mitten mellan remsa två och remsa fyra, intill stripen tre. Detta gör en sida av handväskan.

6.

Upprepa steg 4 och 5 för att göra handväskans andra sida.

Montera din handväska

1.

Ta pappersdelen och placera remsor av kanaltape från topp till botten, en bredvid varandra på båda sidor.

2. < / p>

Vik duktbandet täckt styck kartong i halva, så att det nya stycket är storleken på en 8 u0026 # xBD; x 11 bitar.

3.

Placera försiktigt den vävda frontpanelen på din handväska på utsidan av vänster sida av arket med flexibel kartong. Tappa den på plats med duktape.

4.

Upprepa steg 3 med utsidan av höger sida av pappersarket och den vävda bakpanelen på din handgjorda handväska. < /p>

5.

Attach de sidor du gjorde med de smala remsorna av stillastående duktape som håller dem på plats tills du kan ansluta dem ordentligt med band av kanaltape.

< p> 6.

Ta mätbandet och mäta toppen av din väska i längdriktningen. Skriv ner mätningen på anteckningsblocket. Dela figuren i halv. Ta det här resultatet och dela det i hälften igen. Den här sista siffran representerar antalet tum som du behöver mäta från utsidan av väskan till mitten. Mät en gång från höger sida, och sedan en gång från vänster sida, varje gång du gör ett märke på handväskan. Vrid handtagsväskan över och upprepa med den andra sidan.

7.

Använd det enda hålslaget för att göra ett hål där det anges av dina märken. Du har nu fyra enda hål. Dessa är för handtagen.

8. Ta den blåa målarens band och skära av två längder band som gör dem så länge du vill att handtagen ska vara . Lägg till två inches.

Sätt ner den första längden på tejpen med den klibbiga sidan uppåt och lägg den i halv längd.

10.

Dra ena änden av bandet genom ett hål och säkra det med en knut. Trä den andra änden genom det andra hålet, säkra med en knut och vänd sedan på handväskan för att göra detsamma med den andra längden av den blåa målarens band.

11.

Håll fast knutarna med duct tape och du är redo att använda din hemlagade handväska.

Tips och varningar

  • Försök att växla den blå målaren u0026 # x2019 ; s band och silverbandet när du gör väven för handväskans framsida och baksida. Detta kommer att erbjuda en bra färgkombination.
  • Använd några pinnar eller rhinestones för att ytterligare dekorera handväskan.
  • Skär en ny tejp längd om du arbetar med rynkor. Det är viktigt att du inte använder några rynkade remsor eftersom det kommer att ta bort handväskans övergripande utseende.
  • Shopping för en handväska är lite av en, väl blandad väska. Många handväskor har en bra stil men tyvärr kommer de inte i den färg du letar efter. Andra är den perfekta färgen, men du kanske inte gillar stilen. Ytterligare andra väskor kan ha utformats av ett material du inte bryr dig om. Om du har lite fritid på händerna, är redo att göra lite hantverksarbete och kan ha ett band med duct tape och även målarens band på hand, har du alla möjligheter till en handväska där! är enkla att följa steg för att göra en handväska från kanaltape.