Hur man gör en läder handväska

 

1.

Använd markeringspenningen för att rita en 34 x 19 tums ruta. Detta kommer att vara din viktigaste handväska. Klipp det här avsnittet efter dina markeringar.

2.

Använd märkpenningen för att rita två 5 x 36 tums rutor. Dessa är handväskans handtag. Skär dessa sektioner efter dina märkningar.

3.

Vik huvudpungstorget i hälften. Använd märkpenningen genom att placera en notering på utanför handväskan ungefär halvvägs från kanten, nära mitten av torget. Detta är handtagets placeringslinje för handtaget. Vrid huvudväskan över och upprepa processen på andra sidan.

4.

Vik varje handtag i halv längd, höger sida ihop. Söm längs båda kanterna på varje handtag, och lämna ena änden av varandra på varje handtag. Vrid varje handtag på höger sida.

5

Placera handtaget på anteckningen på ena sidan av väskan, vilket ger ungefär 3 tum mellanrum mellan varje handtagsänd. Repetera detta med det andra handtaget på andra sidan handväskan.

6.

Vik på väskan i halva, högra sidorna tillsammans, så att kanterna matchar och sys sidosömmarna. Vik upp kanten på påsen och sy i framsidan. På utsidan av väska, sy i handtagen till resten av påsen

Tips och varningar

  • Om du vill förstärka handtagen, sätt tillbaka övre kanten.
  • Använd tung tråd. < / li> Denna läderväska är den perfekta accenten till någon outfit. Det är också mycket enkelt att göra.