Hur man lär sig gamla tatueringstekniker

 

Hur man lära sig gamla tatueringstekniker

1.

Prata med en av de tatueringspersonal som använder gamla tatueringstekniker för att få en lärling. Du kan träffa en professionell av gammal tatuering på en festival som visar tatueringskunsten, eller du kan utföra din egen forskning via Internet.

Få en licens till jobbet som en lärling i en tatueringsaffär. Eftersom gamla tatueringstekniker används i Polynesien och Hawaii exklusivt måste du se till att du känner till de lokala föreskrifterna för att utöva gamla tatueringstekniker. Lagarna kommer att vara olika i alla delar av världen, så du måste kontakta hälsostyrelsen i det område du väljer för din lärling för att få reda på lokala lagar och regler.

3.

Bli bekant med de verktyg som används för gamla tatueringstekniker. Din träning tar upp till tre år. Du bör inte tatuera någon med verktygen förrän du har blivit korrekt utbildad med användningen, eftersom de är farliga och kan orsaka ärrbildning om de används felaktigt. Det här är också den tid då du kommer att lära dig hälso- och säkerhetsreglerna för tatuering.

4.

Öva de gamla tatueringsteknikerna du har lärt dig med 'falsk hud'. Fake hud kan köpas från kataloger eller från tatueringsbutiker i ditt lokala område. När du har visat att dina antika tatueringstekniker är korrekta, får du arbeta med några klienter eller dina vänner.

5.

Få rätt licenser och certifikat att bli en tatuerare. Du måste ha utbildning och certifiering i hälsa och säkerhet om du vill bli en tatueringskonstnär i USA. Du måste också tillhandahålla dokumentation för både din klassiska tatueringstjänst och din lärling som lär dig gamla tatueringstekniker innan du börjar träna tatuering för allmänheten.

Tips och varningar

  • Tatuering lagar och förordningar är olika i varje område av världen. När du lär dig från någon på utlandet, vill du se till att din lärling flyttar till den plats du planerar att arbeta i, i stället för var du lär dig.
  • Traditionella tatueringstekniker har förbättrats säkerhet och renlighet genom åren, men du måste se till att den professionella du lär dig från att följa moderna regler och föreskrifter för hälsa och säkerhet för att undvika överföring av blodfödda patogener och virus.
  • En lärling är inte ett betalande jobb, såvida du inte arbetar för tatuering professionell medan du genomgår utbildning. Vissa tatueringspersonal erbjuder sina lärlingar ett jobb, men inte alla gör det.
  • Konsten att forntida tatuering blir allt populärare, och många professionella tatueringskonstnärer lär sig dessa tekniker möter sina kunders önskemål. Lärande gamla tatueringstekniker tar flera år, men det är värt dags att skapa de vackra mönster som kan göras med dem . Här är en uppfattning om vad du behöver göra för att lära dig dem.