Hur man skapar en perfekt fransk manikyr med hjälp av Scotch Tape

 

1.

Bestäm vilken nagellackfärg du vill använda för överläggningen. Vanligtvis används beige, buff eller en mjuk rosa som din gratis franska manikyrfärg. Det kan finnas tillfällen när du bestämmer dig för att helt enkelt använda en klar topplack, för ett mer naturligt utseende. Också avgöra om du kommer att använda vit eller annan färg för tips.

2.

Riva av ett stycke tydligt tejp och lägg det över din nagelbädd och lämna spetsen utsatt. Tejpen kommer att fungera som ett mönster för de vita tipsen på din franska manikyr. Det är okej om bandet överlappar på fingret, eftersom det är bättre att vara för lång än för kort. Se till att tejpstycket är helt slät och pressat ordentligt mot din nagel, vilket inte ger några luckor.

3.

Fortsätt att lägga till en bit tejp på nagelbädden av varje spik på samma sätt som du gjorde den första. Det är viktigt att du spolar alla naglarna innan du går vidare för att måla tipsen, så att du inte smittar dina naglar.

4.

Färg alla nagelspetsarna färgen valfri. Du behöver inte oroa dig för att få nagellacket på bandet eftersom det kommer att avlägsnas så fort spetsarna är torra.

5.

Låt de lackerade spetsarna torka grundligt. Det här steget är väldigt viktigt, för om du försöker ta bort bandet innan naglarna är torra, kan du förstöra det perfekta manikyret.

Ta bort bandet när du är säker på att nageltipparna är helt torra. Applicera en kappa med din valda överläggsfärg till naglarna, låt den torka och du får den perfekta franska manikyren.

Tips och varningar

  • A nagel torktumlare, fläkt eller värmelampa hjälper till att påskynda nagellacktorkningen.
  • Samma tejpteknik kan användas för att lägga till fler mönster till naglarna. Om du placerar tejpen i olika vinklar och använder olika färger kan du skapa ett dekorativt utseende.
  • Lägga till ett lager av överdrag till naglarna varje dag hjälper dig att göra din franska manikyr längre.
  • Applicera inte nageln tätt runt fingrarna. Du kommer att vilja trycka det ordentligt på dina naglar och lämna det löstare på dina fingrar. Detta gör det lättare att ta bort när du är klar.
  • Applicera inte nagellacket för tjockt. Detta kommer att leda till att du behöver mer torktid och öka chansen att förstöra din perfekta franska manikyr.
  • En fransk manikyr ger dina naglar ett professionellt, rent och naturligt utseende. Du behöver inte besöka en manikyr för att uppnå den perfekta franska manikyren. Allt du behöver är din favorit nagelfärger och lite tydligt tejp för att skapa det perfekta utseendet. Dagarna med ojämnt målade nageltips och utsmyckat nagellack är över.