Hur man slår fast permanent smink

 

1.

Skydda omslaget över din permanenta smink. Du kan göra det genom att hitta en nära skuggan av din egen hud. Så om du har en olivolja, bör din omslag vara en kompatibel med den. Därefter, med en svamp, dab den på ett ojämnt sätt runt och över det område av permanent smink som du vill ändra. Det kommer att göra din permanenta smink mindre perfekt och ge den ett smutsigt utseende.

2.

Dab ögonskugga över din permanenta smink. Det ska vara en platt färg utan gnistrar. Denna typ av ögonskugga fungerar bäst med din permanenta smink och ser mer naturlig ut. För att applicera det, använd ditt finger och dab det ojämnt runt din permanenta smink. Detta trick är särskilt bra för permanent eyeliner och ögonskugga.

3.

Borsta ansiktspulver över din permanenta smink. Det borde vara ett tungt pulver. Borsta det på ett ojämnt sätt flera gånger över området med permanent smink som du vill ändra. Det kommer att ge det en felaktig, smudig look. Detta trick fungerar bäst för permanent rodnad. Det är också viktigt att notera att du också kan använda cr u0026 # xE8; mig pulver smink. Den enda skillnaden är att du måste applicera den med en svamp.

4.

Smörj flytande eyeliner över din smink. Detta kommer att fungera speciellt för permanent eyeliner. Köp flytande eyeliner som har samma färg som din permanenta. Applicera det på det område du vill smita. Utan att låta det torka, skjut fingret i det tills det smetar.

5.

Få mer permanent smink. Om du vill ha smink av smink för att vara en del av ditt vardagliga utseende, kan du alltid få mer permanent smink. Var bara borta från dina önskningar och uttrycka dem öppet för kosmetologen som gör jobbet. Om du inte kan sluta med en permanent smet som du inte gillar.

Tips och varningar

  • Försök att bestäm hur stor eller liten av en fläck du vill innan du applicerar produkter i ansiktet för att skapa den.
  • Kom ihåg att använda kall kräm i ansiktet för att ta bort din non-permanent smink för att undvika irritation. < / li> Tanken med att smutta permanent makeup låter som en missnöje. Trots allt är den främsta anledningen till att människor får det att undvika det där. De vill ha rena, raka, fulla linjer med eyeliner och läppstift som inte kör, droppar eller smetar. Det finns dock tider när perfekt smink kan vara ett underskott. Om du planerar att delta på en kostym eller deltar i ett spel, vill du ändra ditt utseende och det innebär att ändra din permanenta smink.