Hur man tillfälligt täcker Bald Spots

 

1.

Tvätta och torka håret som vanligt. Innan du styler ditt hår, kamma håret bort från de skalliga fläckarna, på håret där det grå håret visar eller var du kan dela ditt hår.
Använd en eller två fingrar och gnid dem i båda ögonskuggans färger Applicera tryck för att se till att du får tillräckligt med fingrar.

2.

Gnugga över baldingområdena där hårbotten visar sig mest. Gnid ganska hårt så att ögonskuggan överförs till det område du vill täcka hårbotten. På de områden där du är graying, håll håret lite med den andra handen och med fingrarna som har ögonskuggan gnider du upp och ner för att täcka grått. Du kanske måste upprepa det steget ett par gånger.

3.

När du är nöjd med resultaten, tvätta dina händer med tvål och vatten för att ta bort ögonskuggan. Stil ditt hår som vanligt. Du kan röra dig när du känner dig. Det här är bra för bara en eller två dagars s. Du kan upprepa dessa steg nästa gång du tvättar håret och behöver täcka de bleka fläckarna igen.

4.

p> Vänta inte att det här ska jämföras med ditt hår efter det har blivit färgbehandlat. Det är mer subtilt, men det är bättre än inget val alls när du har bråttom. Kom ihåg att du alltid använder matt ögonskugga, du vill inte ha skina blöta fläckar eller det kommer att ge din hemlighet bort. Det här är inte avsett att användas på stora baldingområden.

Du har precis blivit inbjuden till en speciell händelse och tillflyktsort. Det var dags att färglägga ditt hår och din gråa toppar sig från rötterna. Eller kanske ditt hår tunna på några få platser om storleken på ett kvart eller en halv dollar. För det mesta du bara kammar över området så gott du kan. Kanske kan den här snabba lösningen vara till hjälp.