Hur man undviker att bryta stillahjältar

 

Hur man undviker att bryta stilhälar

En orsak till att stilettklackar kan bli trasiga är att kvinnor börjar gå obehagligt på dem eftersom fötterna börjar bli obehagliga och börja att skada sig från att ha på sig stilettorna. Stick några kuddar i komfortstolarna i stilettorna innan du sätter på dem och det hjälper dina fötter att känna sig mer bekväma i dem. När du börjar gå obehagligt i stilettos är du mer benägna att tippa foten mot sidan för att undvika att gå helt på hela foten, vilket i en fel vinkel skulle kunna bryta hälen av stilett.

2.

Ta inte chansen att försöka gå över ett trottoarbräda när du bär stilettos. Chanserna är mycket höga att hälen blir fast i ett av hålen och det kommer att bryta av.

3.

Om du ser en ojämn del av trottoaren, gör inte misstaget att du kan gå över det. Ta den långa vägen om du måste för att undvika att få den fast i en ojämn bit betong. Det är mycket mer värt att ta lång väg och sedan tillbringa natten med en trasig stiletthälsa.

4.

Jag bryr mig inte om hur bra du tror att du kan gå när du är full, du kan aldrig gå i stilettklackar och när du är nykter. Om du tror att du kommer att konsumera mer än några drycker, hoppa över stilettorna och välj en tjockare häl. Man går iväg på fel sätt och det går i hälen.

Tips och varningar

  • Om du planerar att bära stilettos, bära ett rör av limt lim. Skulle hälen bryta, kan det vara ett bra tillfälligt sätt att fixa hälen så att du vann ' t måste gå runt ojämnt eller utan sko.
  • Ta inte chanser när du bär stilettklackar. Inte bara kan du bryta hälen på ditt stilett, men du kan allvarligt skada dina fotleder.
  • Många kvinnor älskar att ha på sig stilettklackar. Ett stort problem som vissa kvinnor har med att bära stilettos är den potential som hälen skulle kunna bryta. Att följa dessa enkla tips hjälper dig att undvika att bryta stilettklackar.