Hur man väljer de bästa löparskorna

 

Så här väljer du de bästa löparskorna

1.

Gör din forskning om olika typer av löparskor tillgängliga. Prata med personer du vet som just har köpt nya skor och kolla in olika märken på internet. Du kommer att vilja välja löparskor som hävdar att de har stor påverkan eller har en hel del stötdämpning.

2.

Besök en specialaffär. Butiker som Track Shack, som specialiserar sig i objekt som behövs för att köra, bär vanligtvis de bästa varumärkena. De har även några märken som inte annonseras.

3.

Prata med en försäljningsassistent på specialaffären. De bör ge dig tjänster som att mäta dina fötter och observera hur du går för att rekommendera den bästa skoren till dig. Prova på skorna och se till att de är bekväma. Se till att du har ett par strumpor som du normalt skulle ha på dig med dina löparskor. Ta en promenad runt affären för att få en känsla för dem.

4. När du har valt den bästa skoren, är du välkommen att handla och se var du kan få det bästa priset. Internet har en tendens att erbjuda erbjudanden på skor.

5.

Köp dina nya löparskor.

Tips och varningar

  • Kom ihåg att även det bästa paret skor ska bytas ungefär vart 6 månader om det används konsekvent.
  • Det är oerhört viktigt att ha rätt löparskor om du ska göra någon form av löp- eller slagsporter. Rätt skor kommer att ge dig det stöd du behöver för att utföra ditt bästa medan du skyddar din kropp mot en stor del effekt. Den här artikeln innehåller stegvisa instruktioner för att välja de bästa löparskorna.