Hur man väljer ett anti-aging ögonserum

 

1.

Identifiera dina åldersrelaterade problem. Ta en bra titt i spegeln och bestäm precis vad dina ögonproblem är. Många människor upplever missfärgning under ögonen när de åldras såväl som manifestationen av kråkor fötter eller små vita ålder linjer som förekommer i det område där deras ögon krympa när de skrattar eller ler. Ytterligare andra utvecklar veckningar mellan ögonen som orsakas av vanliga frowning eller koncentration. Alla dessa problem kräver olika behandlingar, och en produkt som åtgärdar ett problem kan inte påverka de andra på något sätt.

2.

Läs ingredienserna så att de adresserar din problem. Om du är bekymrad över små linjer, behöver du en produkt som fokuserar på att hydrera huden och hjälpa till att hålla vatten. Du kanske vill ha något med hyaluronsyra, vilket hjälper huden att absorbera och hålla mer fukt. Å andra sidan, om din fråga är med furor i din panna från vanliga uttryck, så kanske du är mer intresserad av en produkt som innehåller argirelin, vilket förhindrar musklerna att spänna och skapa djupa linjer. Vitamin C är en bra ingrediens i något ögonkräm, men det kan irritera känslig hud i stora doser, så kontakta en hudläkare innan du använder den.

3.

Läs recensioner av produkterna som du gillar. Ett av de bästa sätten att säkra dina spel när det gäller anti-aging behandlingar är att läsa recensioner. Läs recensioner på webbplatser som ger information om varför och hur produkterna fungerar och huruvida användarna tyckte om dem (se Resurser). Försök att få en känsla av huruvida produkten kommer att fungera speciellt för dig genom att utvärdera översynarens perspektiv. Till exempel om en granskare hatade en produkt eftersom det inte raderade seriösa veckor mellan ögonen, men produkten var avsedd att främst för att minska missfärgning, kan hennes åsikt kanske inte informeras tillräckligt för att du ska kunna faktorera det på allvar.

4.

Kontrollera garantin. De flesta anti-agingprodukter har en begränsad garanti. Detta kan vara ganska viktigt eftersom du aldrig vet hur din hud kommer att reagera på en produkt tills du försöker. Se till att du kan returnera en öppen behållare efter att tillräckligt med tid har gått för att du ska kunna avgöra om produkten fungerar. Om till exempel produktinformationen säger att det tar ungefär en månad att använda resultat så ska du leta efter en garanti som ger dig minst 60 dagar. Denna typ av garanti kan inte alltid vara tillgänglig, men om det inte är så måste du se några pengar som betalas på ett anti-aging ögonserum utan garanti som en förlust.

5.

p> Konsultera en hudläkare. Ögonområdet är ett av de mest känsliga områdena i ansiktet. Arbeta med din hudläkare för att försäkra dig om att du inte irriterar eller ökar din hud genom att använda fel ögonkräm.

Det finns många mycket effektiva anti-aging ögonserum ute på marknaden. Men för varje produkt med bra forskning för att säkerhetskopiera det finns det tio fler som inte fungerar alls. För att göra sakerna ännu mer komplicerade arbetar många ögonserum endast för vissa symtom på ögonåldring. Exempelvis kan ett serum som fungerar för kråka fötter inte påverka missfärgning och en som behandlar puffiness kan inte ha någon effekt av sollinjer eller pannfruar. För att få bra resultat från ditt anti-aging ögonserum, måste du inte bara välja rätt produkt för ditt problem, men du måste också vara säker på att den innehåller ingredienser som faktiskt kommer att fungera på ditt ögonområde.