Hur mäter du korrekt för din bra storlek

 

1.

Ta bort kläderna på den övre halvan av kroppen. Om du vill kan du bära en bh som är bekväm för dig, innehåller ingen vaddering och har inga extrafunktioner. push-up, minimizer.

2.

Mått för din bandstorlek. Använd måttbandet, mäta under dina armar, hålla bandet högt på ryggen och över den övre delen av bröstet. Om resultatnumret är udda, vill du lägga till en tum för att bestämma bandstorleken. Om resultatnumret är jämnt, är det din bandstorlek. Skriv nu det här numret på ett papper bredvid 'band' för att hålla koll på.

3.

Mått för din koppstorlek. Med hjälp av måttbandet mäter du den största delen av bröstet eller bysten, så att tejpmåttet lossnar. Nu, med det numret, subtrahera bandmätningen du just bestämt. Varje tum definierar en koppstorlek. Till exempel, säg din bystmätning är 38 'och ditt bandmätning är 36'. Det är en skillnad på två tum som skulle göra din kopp storlek en B.

Tips och varningar

  • När du försöker på en bh, så att den passar korrekt, försök att glida två fingrar under bandet i ryggen och ett finger under bandet i framsidan. Om du inte kan göra det här, prova en större storlek eller lossa ditt band om möjligt.
  • Var medveten om olika bra-stilar. Vissa stilar kan passa olika, så att du kanske behöver en annan storlek, beroende på stilen.
  • Storlekarna varierar mellan varumärken så det är alltid bäst att försöka innan de köper om möjligt.
  • Räkna om igen för din bh-storlek några månader på vägen. Detta kommer att hjälpa till om du förlorat eller vunnit.
  • Visste du att enligt en nyligen genomförd studie har nästan 8 av 10 kvinnor en fel storlek bh? Många av oss brukar tänka om det stannar, passar okej och inte flyttar, det är rätt storlek. Tja, det här är definitivt fel sätt att tänka på! Att ha fel bh storlek kan orsaka både obehag och ryggvärk bland många andra saker. Du kommer att gynna på lång sikt genom att mäta för rätt storlek och lyckligtvis är det lätt att göra själv om det behövs. Följande steg visar hur du mäter rätt storlek bra så att du kan komma tillbaka till en bekväm livsstil.