Så här använder du Cover Tox Ten Wrinkle Therapy Concealer

 

1.

Välj Cover Tox Ti Shade som bäst matchar din hud när du använder den för att minska utseendet på fina linjer och rynkor. Produkten kommer i nyanser av rättvist ljus, naturligt ljus och medium beige. För en skugga lättare än den naturliga färgen om produkten ska användas för att täcka hudfärgning och / eller ärr. Använd den mjuka gula versionen av Cover Tox Tio för att dölja allvarligt mörk under-ögonpigmentering.

2.

Rengör huden noga innan du börjar använda någon form av smink.

Följ din normala hudvård. Låt allt torka innan du går vidare till Cover Tox Ten.

4.

Krama concealerens rördispenser försiktigt för att flytta lite av produkten till sin inbyggda Applicera borsten. 5.

Borsta concealer försiktigt på bristerna, ärr, missfärgning av huden eller rynkor som ska döljas.

6.

>

Klistra in den krämiga produkten noga i huden med ringfingeret för att blanda det i huden.

7.

Applicera en andra och tredje u0026 # x201C; x201D; applikation om den första inte gör jobbet.

8.

Gå vidare till den vanliga sminkrutinen.

9.

Använd omslag Tox Tio över smink under dagen om det behövs.

Tips och varningar

  • Cover Tox Ten är både doftfritt och allergivänligt för att skydda känsliga
  • En synlig minskning av utseendet på fina linjer och rynkor, missfärgning av huden och mörka cirklar bör vara uppenbart inom 10 minuter efter produktens ansökan.
  • Med Fortsatt användning, Cover Tox Tio bör fortsätta att ytterligare minska utseendet på puffiness, mörka cirklar och fina linjer och rynkor.
  • Produkten har testats kliniskt av dermatologer.
  • Physicians Formula Använd inte djur för produktteständamål.
  • Drag inte, dra eller sträcka den känsliga ansiktshuden så här runt ögonen.
  • Använd inte mer än två eller tre u0026 # x201C; tunn u0026 # x201D; skikt av concealer på något område av ansiktet. Om mer än det behövs krävs en annan, tyngre concealer.
  • De flesta kvinnor säger att de har något att u0026 # x201C; dölja u0026 # x201D; på deras ansikte. Det kan inte vara mer än en blotta ålder eller det kan vara något mer märkbart som åldersfläckar eller ärrbildning. Men faktum är att få kvinnor lägger på sin smink utan att inkludera någon form av concealer i sin dagliga rutin. En av de mest populära döljerna på marknaden idag, för dess prisklass under $10, kommer från Physicians Formula. Det kallas Cover Tox Ten Wrinkle Therapy Concealer. Cover Tox utvecklas med företagets speciella blandning av vitaminer och kosmetika. Däremot fungerar Cover Tox för att dölja nästan alla smutsiga hudfel. Emellertid är hemligheten för produktens framgång korrekt tillämpning.