Så här använder du gamla knappar

 

1.

Limknappar till skor. Ett vanligt par av lägenheter eller pumpar kan omvandlas helt genom tillägg av så få som ett par knappar. Till exempel kan en jeweled- eller rhinestone-knapp förvandla vanliga svarta pumpar till elegant aftonkläder. Dessutom, för dagtidssömning, plocka ut ett färgstarkt sortiment av plana knappar (sorten med två eller fyra hål i mitten) och lim dessa slumpmässigt åtskilda på ett par vanliga vita lägenheter. En limpistol fungerar bra för denna process.

2.

Byt knappar på en tröja eller blus. Börja med att ta bort knapparna från skjortan. För ersättningsknappar, välj ut knappar som är lika stora som de du har tagit bort så att de fungerar med knapphålen. Du kan ersätta svarta knappar med silver sådana för en dressier look. En annan idé skulle vara att sy i spektrumordning en röd, orange, gul, grön, blå och lila knapp på en vit skjorta.

Dekorera en väska eller väska med knappar. För tygpåsar är det möjligt att sy på knappar, med en tung nål och tråd. Du måste använda en limpistol för att fästa knappar på läder eller plastpåsar. Ett sortiment av olika slag och former av röda knappar limmade på en röd väska kan ge ett dramatiskt utseende. Eller du kan skräddarsy en väska för en viss outfit; för en brunbrun och brun outfit, lima bruna knappar på en solbrunpåse.

4.

Skapa örhängen. Från en hantverk butik köpa lämpliga örhänge ryggar och inlägg för limning eller strängning på knappar för att skapa en-of-a-kind örhängen.

5.

Anpassa en tröja. Sy ett kluster av ovanliga knappar på en axel av en pullovertröja. En annan behandling skulle vara att skissera tröjan på tröjan i matchande knappar.

Gamla knappar kan användas som modetillbehör på många sätt. Bortsett från de du kanske redan har i din egen knapplåda, leta efter dem, ofta sålda av burken i antikvaruhus. Du kan också titta på kläder i sparsamhetsbutiker u0026 # x2014; och köp saker bara för sina attraktiva knappar.