Så här hittar du provförsäljning i New York City

 

Hitta försäljningen!

1.

Det finns inget sötare än att få gratis listor över provförsäljning. Frekventa dessa platser för en samling av veckovis - och ibland dagligen - provförsäljning. -www.dailycandy.com-www.topbutton.com-www.racked.com

2.

Gå runt. Ibland är den bästa provförsäljningen de som du snubblar när du letar efter något annat. Varje helg har SoHo proverförsäljning som finns på flyers och skyltskyltar. Titta även på Garment District (34: e till 40: e gator, mellan 5: e och 9: e vägar) för flygblad också.

3.

Kolla in lokala listor i tidningar och tidskrifter för veckovis försäljning. New York Magazine och Time Out New York är alltid vinnare.

4.

Om pengar inte är ett problem kan du vara bättre lämpad att betala för en shoppingtur. Vissa är ganska billiga, medan andra kan kosta lite mer än vad du har förhandlat om. Gotham Tours är en mer populär, och de erbjuder också gruppresor på speciella grupppriser. För ytterligare information, besök www.shopgotham.com

Tips och varningar

  • Planera din dag. Det är mycket viktigt att veta var du går. Du vill inte slösa bort dyrbar tid att vandra runt mållöst. Var noga med att ha en handlingsplan och glöm inte att faktor i mat och badrumsbrott!
  • Ha kontanter och kreditkort. Massor av platser tar inte emot pengar, medan andra bara accepterar kredit- eller betalkort. Var noga med att ha båda till hands!
  • Shopping i New York kan vara lite irriterande, och om du specifikt letar efter erbjudanden och raster är det ännu mer skrämmande. Men skönheten att shoppa i New York är tillgången till provförsäljning. Varje vecka erbjuder någon designervaror och prisvärda rabatter. Så vad väntar du på? Läs nedan för att ta reda på hur du får det perfekta utseendet, billigt!