Så här reparerar du skadat hårborttagning

 

1.

Först, schampo och konditionera ditt hår med en produkt som är inriktad på att hydrera den. Om du har perm som är lockigt, finns det många nya linjer som har kommit ut för att hjälpa till att hydrera dina lockar och göra dem så naturliga som möjligt. En riktigt bra linje är Tresemme Flawless Curls. Detta steg är extremt viktigt eftersom den produkt du väljer påverkar hur ditt hår kommer att se ut när du styler och även efter tiden kan din textur gå från dåligt till gott eller dåligt till värre.

2.

För det andra vill du djupt förse ditt hår. Det finns många produkter där ute som är mjuka nog för daglig användning men att hitta en vecka djup konditionering är bara bra. Vanligtvis djupt balsam masseras i håret och lämnas in i 3 minuter.

3.

För det tredje vill du definitivt ha en väldigt bra leave-in balsam. Den enitre idén om ett inbäddad balsam är att ytterligare hydratisera ditt hår och det gör det mycket mer naturligt. Du kan använda geler och mousser 'för att forma och stila ditt hår som du vill. Gel är mycket mer föredragen än mousses.

Tips och varningar

< li> Ta dig tid med ditt hår, det är ömtåligt.
  • Försök med olika produkter för att hitta vad som är bäst för dig.
  • Om du vill bli av med din perm helt och hållet
  • Försök att inte lägga till några fler kemikalier i ditt hår, till exempel färgämnen och andra perms.
  • Släck inte håret i håret.
  • li> Jag tror att alla som har haft en dålig perm går igenom det stadium där man nästan inte vet hur man reparerar håret.
    Tja, här är några tips som ger ditt hår en smak av vad det tidigare var -perm och sätt att hjälpa till att återställa det från skador som kemikalierna har orsakat.