Wavy Perm Frisyrer

  Moderna perming tekniker har flyttat från gammaldags 'tight poodle curls' look. Tack vare nyare produktteknik är kemikalierna som används för att inte längre lika hårda, och de är mindre skadliga för håret. En perm behöver inte vara bara en full krull, men en kombination av fylligare rötter eller lösa vågiga ändar. Även om perming är mindre skadligt än vad det tidigare var, bör de med starkt färgat eller ljust hår undvika perming. Många perms brukar vara upp till åtta veckor, så underhållsbesök på salongen kan vara nödvändiga.

Kroppsvågor

För kvinnor som har limp, livlöst hår som saknar fullhet och form, kommer en kroppsvåg tillåter dig mer 'glans'. En kroppsvåg perm använder stora rullar för att uppnå en stil som har mer volym och form, snarare än lockar. Denna typ av perm kan koppla av håret och därför bekämpa frizz. Flera veckor innan du har en kroppsvåg perm, använd en djup konditioneringsbehandling en gång i veckan så att ditt hår är i sitt bästa möjliga skick.

Lösa vågor

Om du gillar att bära håret i lösa naturvågor, eller om ditt hår är poker rakt, en lös vågmängd kommer att få ditt hår att leva. Istället för snäva ringlängder, ger denna perm dig lösare, naturliga vågor eftersom de använda rullarna är större. Håret kan vara spot-permed i slumpmässiga sektioner för ett mer naturligt utseende, eller permed i ändarna för en svagt vågig effekt.

Curls

En lockig perm ger dig en liknande effekt att använda curlers varje dag. Du kanske tänker på snygga krullar när du tänker på en lockig perm, men du kan faktiskt uppnå en rad olika lock med olika rullar. Att använda olika storlekar gör att utseendet blir mer naturligt. Större rullar runt kronan och framdelarna ger håret mer volym och ramar ditt ansikte.