Hårprodukter för lång hårväxt

 

Vitaminer

Hår, nagel och hud vitaminer är bra för att påskynda tillväxten av hår. Andrew Lessmans formel är ett bra varumärke som har många av de viktiga vitaminerna som behövs för att växa hår (se Resources).

Ovation Cell Therapy

Ovation Cell Therapy är en produkt som har visat resultat att växa hår och behålla Det tredje delsystemet omfattar Ovation Cell Therapy, Ovation Cr u0026 # xE8; mig Skölj och Ovation Colour Therapy (se Resurser).

Megatek

Megatek började som ett hästrengöringsverktyg som höll hästar 'manes long och glänsande. De marknadsför nu produkterna till människor som vill odla längre hår.

Gro-Aut Oil

Gro-Aut Oil är speciellt formulerad olja som stimulerar ny hårväxt. Med hjälp av systemet med schampo, balsam, kokosnötolja, bhringrajolja och mahabhringrajolja växer håret längre och starkare snabbt (se Resurser).

Proteinskakningar

Vad du sätter i kroppen är mycket viktigt för hårväxten. Att dricka proteinskakor bidrar till att främja tillväxten samtidigt som håret blir starkt vilket leder till hårretention och längre lås. Vissa människor tycker det är fruktansvärt svårt att odla håret över en viss punkt. De kan känna att håret inte växer. Det här är inte sant, håret växer alltid. Problemet är att håret har en viss livslängd. När människor upplever håravfall faller håret mycket snabbare än det växer När håret verkar ligga i samma längd, är utfallet och tillväxttakten ungefär lika. För att få håret att växa längre måste du påskynda tillväxten och behålla mer av det hår som finns. Det finns vissa produkter som kan hjälpa till med denna process.