Hur Spiral Wrap Hair With Rags

 

1.

Förbered ragremsor för ditt hår. Det är bäst att använda en stor T-shirt. T-shirtmaterialet är lätt att arbeta med och hjälper till att absorbera överflödigt vatten från ditt hår. Skär remsor ur din T-shirt ca 8 tum i längd och 2 eller 3 tum i bredd. Beroende på hårets tjocklek behöver du var som helst från 10 till 30 ragremsor.

2.

Förbered ditt hår. Det är bäst att ha nytt tvättat hår. Kamma genom ditt hår för att se till att det inte finns några knutar eller knölar. Applicera mousse jämnt i hela ditt hår för att hålla krullarna. Handduk torka allt överskottsvatten från håret, vilket gör att ditt hår är fuktigt.

3.

Spira ihop ditt hår i trasaremsor. Avsnitt av en bit hår i taget. Du kan dela bort hur mycket hår du gillar. Större mängder hår kommer att ge dig en lösare kröning och mindre hårmängder ger dig perfekta spiraler. När du har avskärit ett hår hår, klipp resten av håret tillbaka med ett hårklipp. Håll en ragremsa horisontellt längst ner på håret. Wrap ditt hår längs mitten av ragremsan som börjar från hårets botten. Det här är ungefär som om du skulle sätta håret i ett krulljärn. Rulla håret upp till ungefär en tum från hårbotten och binda en enda knut i tyget för att hålla krullen på plats. Fortsätt omsluta sektioner tills du har spiral omslagen hela ditt hår.

4.

5. Applicera en slutlig hårspray på dina lockar. Håll en burk hårspray 6 till 8 tum från hårbotten och jämnt spruta över hela ditt hår. När du spruter ditt hår, använd din fria hand för att skrapa dina lock. Detta kommer att se till att dina lockar håller hela dagen.

Spiralt omslag ditt hår i trasor är ett utmärkt alternativ till moderna värmetoder för att krulla håret. Kallas också ragkrullar, denna metod ger dig utseendet på naturliga krullar. Att bara använda en gammal T-shirt, tillsammans med ingen värme, låter dig bära en ny stil samtidigt som du inte alls skadar håret. Vik håret i trasor innan du lägger dig och på morgonen kommer du att ha lockar.