Hur får du ditt hår att växa snabbare på två veckor

 

1.

Ge ditt hår vila från hårfärgning, perms, plana strykjärn, hårtorkar, curlingjärn och över tvätt. Om det är möjligt, tvätta bara håret varannan eller tre dagar istället för varje dag och låt den torka naturligt. Detta hjälper till att undvika överdriven stress på hårsäcken och håller håret från att bryta av.

2.

Borsta håret försiktigt. Om du har långt hår håller du håret i ena handen i små delar och borstar ut försiktigt. När håret är avlägsnat, borsta och massage noga i hårbotten 3 eller 4 tider om dagen.

3. Borsta ut håret innan du shampoo det för att minimera knutning. Använd sedan bara en bred tandkam på håret medan det är våt.

p>

4.

Utvärdera din näring. Vetenskapliga studier har visat att järnbrist är den viktigaste orsaken till håravfall. För att framkalla hårväxt är det viktigt att sätta sig på en protein med hög proteinhalt Ät mat som är rik på C-vitamin och järn för att optimera fördelarna med hårväxt.

5.

Lägg till näringstillskott, särskilt de som är kända för att inducera hårväxt. Vitamin E, vitamin D, biotin, järn, omega-3 och niacin är bara några av de näringsämnen som bevisas bidra till att främja hårväxten.

Undvik kraschdieten eller dramatisk viktminskning . På grund av den aktuella stressen liksom det är stämma av näring, det utlöser håravfall. Om viktminskning är absolut nödvändigt, var noga med att upprätthålla en balanserad kost och gradvis minska kaloriintaget. Omkring 15 procent av hårpopulationen befinner sig i viloplanen, resterande 85 procent ligger i sin växande fas. Att göra en plötslig förändring i näring kan orsaka att 30 procent av håret flyttas till viloplan.

7.

Lätt stress genom träning. Stress stör hårväxten, försvagar håret och leder till att håret tappar eller håravfall. Om du har ett uttag för dina dagliga frustrationer och ångest, kommer du att göra längre hår snabbare.

Att ha långt lyxigt hår är drömmen om många människor men det är svårt att vänta och tålamod att låta håret växa ut på egen hand. De flesta söker efter sätt att få håret att växa snabbare. Det finns även tider när en person får den hårklippningen som är hemsk och hon har ett viktigt datum eller händelse som kommer upp och behöver verkligen ett sätt att fixa håret utan att klippa det ännu mer. Lär dig hur du får ditt hår att växa snabbare om två veckor.