Hur man bär brun ögonskugga för hösten

 

1.

Klä upp det. Layer en finmalad skimmer pulverögonskugga över en mörkbrun en applicerad från linjeledningen för att öka. Välj en skimrande ögonskugga som inte påverkar färgen på den bruna under den och bara ger gnista. Du kan också helt enkelt sticka dina ögon med en glitterpenna för en bländande effekt som lämnar din ögonskugga som det är.

2.

Gör det holografiskt. På en palett, använd spateln för att blanda några av din mörkbruna pulverögonskugga med en minut mängd rik färgat pigment som smaragdgrön eller marinblå som ändrar färg när ljuset träffar det. Du skapar en djup brun med mer dimension och textur. Stippla på och blanda från franslinjen för att öka.

3.

Rök upp det. I stället för att förlita sig på svart, grå och kol för dina rökiga ögonmakeupfärger, använd i stället mörkbrun. Linje både topp och botten lash linjer med djup choklad-y brun och smet. För mer drama bära både eyeliner och en ögonskugga nära den i färg, men ändå lite annorlunda för viss kontrast. Blanda kanterna på inte bara eyeliner, men också ögonskuggan för att uppnå det rökiga utseendet. Polska av din ögonmakeup med mörkbrun mascara.

4.

Använd varianter av det. Hitta andra ögonskuggor i mitten till djupa ögon som har lite bruna i dem, som plommon, mauves, bär och en mängd andra purpur. Varje gång du sätter på din smink, blanda en av dessa med din bruna ögonskugga med din mid-till-djupton med din palett och spatel. Nu är din ögonmakeup dubbelt så klar för fall inte bara har du en rik nyans, du har även en färg infunderad med andra fallhöjda nyanser.

5.

Texturize it. Metallics är en fall trend som blandar bra med brunt. Håll det enkelt genom att applicera en metallisk brun ögonskugga från linjeledningen för att skruva och blanda bort alla hårda kanter för en blick som samtidigt är professionell och snygg.

Gå vild med det . För fester eller datum, gör dina ögon uppenbara genom att para ihop en applikation av rik brun ögonskugga på lock med en färgsticka på dina nedre linjer. Välj ett pulserande eyeliner för att se till att din bruna ögonmakeup är allt annat än tråkig. Hur högt eller fantastiskt subtilt din färgkombination gör ett intryck är upp till dig.

Tips och varningar

  • Se till att du samordnar din kind och läppsmakeup med dina ögon för att optimera ditt utseende.
  • Brun verkar vara den begåvade färgen på det praktiska och det funktionella - det verkar vara ett rykte för att vara solid och till och med sladd. Om du har hållit dig borta från bruna ögonmakeup, eftersom du tycker om att behålla mer av en spännande bild, kanske du vill komma överens om fallet. Här är några förslag om att ha på sig brun ögonskugga som både glamour-tjejen och den klassiska damen kan försöka som dagar blir kallare och nätterna blir längre.