Hur man bär ett huvudband som Blair Waldorf

 

1.

Hitta ett huvudband med en båge på ena sidan. En liten båge är perfekt för natten, men en större gör ett dramatiskt intryck på natten medan du prowlar staden. Blair har sällan någonsin ett huvudband utan en klassisk båge på sidan.

2.

Matcha huvudbandet med din outfit eller händelse. Blair bär ett preppy vitt huvudband när de är klädda i en spetsdräkt eller en mörkblå för att matcha hennes skoluniform. På natten når hon ljusare färger som röd och lila.

3.

Välj ett dyrt huvudband eller en som åtminstone ser dyr ut. Blair är känd för att ha lyxiga och dyra kläder och tillbehör. Hon förväntar sig samma saker från hennes hårtillbehör som ett huvudband.

4.

Placera huvudbandet ovanpå huvudet och tryck det lite tillbaka. Du vill att den ska glida förbi öronen, samtidigt som du håller ditt hår tillbaka. Peka på övre högra sidan av huvudet och dra försiktigt på håret tills en liten mängd glider ut ur huvudbandet.

5.

Applicera en flaska gel på denna bit hår bara för att hålla det på plats. Om du tittar på showen kommer du att märka att Blair vanligtvis har en liten mängd hår på höger sida som flyr från huvudbandet. Fyll på utseendet genom att ordna mjuka lock på ryggen och sidorna av ditt huvud.

Tips och varningar

  • Försök lägga till lite hårspray för att se till att du håller ditt utseende hela natten. Leta efter bilder av Blair på 'Gossip Girl' för inspiration när det kommer att plocka ut ett huvudband eller matcha tillbehöret till din outfit.
  • Blair Waldorf är en av de mest populära karaktärerna på tv. När de rika skämdes bort på 'Gossip Girl' spenderar hon lika mycket tid som hon skvaller med sina vänner. Faktum är att han älskar livet är en av de hetaste bitarna av skvaller runt. Oavsett vad hon gör är hon sällan utan hennes trofasta huvudband och det här är en lätt titt på att dra av sig.