Hur man binder bågar på pälsar med en sidenhalsduk

 

1.

Välj en silke halsduk och väska av ditt val. Stryk halsduken på låg värme för att ta bort eventuella veck eller böjningar. Detta kommer att se till att halsduken blir lättare att binda och bögen blir rynkfri.

2.

Om du använder en fyrkantig halsduk, vik den i längdriktningen ungefär en eller två gånger beroende på storleken på halsduken. Innan du knyter den på din väska bör halsduken vara lång och tunn som ett band. Skjut halsduken genom insidan av handväskan. Ta de långa ändarna av halsduken och korsa dem, och luta ena änden under den andra.

3.

Ta en sida av halsduken och gör den till en slinga. Sedan gör den motsatta änden av halsduken i en identisk slinga. Det här liknar de kaninöglor som gjordes när du binder skosnören.

4.

Korsa nu de två öglorna du gjorde och dra den på toppen genom hålet mellan dem. Dra båda banden i motsatta riktningar.

5.

Smid ut eventuella oegentligheter och justera looparna tills de är jämn och lika stora. Fortsätt dra och justera tills du får önskat utseende.

American socialite och style-icon Babe Paley var den första att knyta en silke scarf på hennes handväska. Det var gjort på ett infall, men den enkla gesten utgjorde en stilmod bland miljontals kvinnor. Nu kan du också pynta din favoritväska med en söt och snygg båge precis genom att följa dessa fem enkla steg.