Hur man byter ut en platt järn keramisk tallrik

 

Så här byter du en platt keramisk tallrik

1.

Bestäm om din keramiska platta platt järn fortfarande finns under tillverkarens garanti. Om det fortfarande finns under garanti, skicka din plana järn tillbaka till tillverkaren för att få den keramiska plattan att bytas ut. Du måste skicka ett inköpsbevis till tillverkaren som ett kvitto. Om tillverkaren inte kan ersätta plåten, kommer de att ge dig en Ny keramisk platta platt järn.

Kontrollera om du har en utbytbar keramikplatta på ditt plana järn. Om plattan är utbytbar, besök en skönhetsaffär för att köpa en ny utbytbar keramikplatta. Ta med dig det platta järnet så att du köper en platta som passar. Skjut den gamla keramiska plattan av och skjut den nya keramiska plattan på.

3.

Kontakta en keramisk tillverkare och be dem att skapa en keramisk platta för ditt plana järn. De behöver de exakta mätningarna på plattan. ter till konsumenterna, bara företag. De kommer att ge dig råd om huruvida de kan tvinga din förfrågan eller inte.

4.

Kontakta en elapparatspecialist för att installera den keramiska plattan du köpte från keramikproducenten. Apparatens specialist demonterar det keramiska plana järnet och ledningen för det plana järnet och installerar den nya keramiska plattan korrekt.

Du har spenderat mycket pengar för att köpa det perfekta keramiska plana järnet, och vad händer? Det bryter eller slutar fungera. Förståligt vill du inte gå ut och köpa en annan efter att ha spenderat så mycket pengar för att få den första. Så vad gör du? Håll det plana stryket och byt ut den keramiska plattan.