Hur man får vackert hår

 

1. Borsta genom fuktigt hår och sätt tre fjärdedelar av det i ett klipp på baksidan av ditt huvud (du kan behöva ett stort klipp om du har tjockt hår).

2.

Dela håret jämnt runt halsen, se till att det finns lika stora mängder på vardera sidan av din hals.

3.

Med din högra hand, ta rundborsten och lägg håret på vänster sida på rundborsten. Arbeta från toppen, placera håret närmast din hårbotten på rundborsten.

4.

Använd din vänstra hand, sätt på torktumlaren och blåsa luften direkt på rundan borsta. Flytta roundbrushen längs hårets längd, med hårtorket som blåser direkt på håret (se till att håret håller sig på borsten).

När du kommer till tipsen på ditt hår, curl i roundbrushen, eller curl det utåt om du vill ha en flip.

6.

Upprepa med hårsektionen på din högra sida.

7. < / p>

Bind ditt torra, stiliga hår med en hästsvanshållare i en låg hästsvans. Ta en annan del av håret ur klippet och byt ut klippet på huvudet.

8.

Upprepa processen ovan, torka håret direkt på rundborsten och curling i slutet.

9.

Upprepa hela processen med resterande hår, se till att du lägger tillräckligt mycket hår på din roundbrush så att du enkelt kan torka håret.

Tips och varningar

  • Ställ din torktumlare för att värma för det mesta av torkningen tills du lockar håret i ändarna - använd kyla i stället för att ställa in krullen.
  • Är ditt hår för krusigt, för sprött, för 'för'? Lyckligtvis, prova det här provade och sanna sättet att stile ditt hår, bara med en torktumlare och en rundborste. Med den här enkla tekniken kommer du att bli förvånad över hur bra ditt hår kommer att se ut och hur mjukt och silkesligt det kommer att känna.