Hur man fixar ett hårfärg misstag

 

1.

Ljusa färgen på dina lås genom att tvätta håret med ett klargörande schampo. Upprepa vid behov. Clarifying shampoo kan hjälpa till att lyfta lite färg, vilket ger dig en ljusare nyans.

2.

Skruva håret med Prell. Lämna det i håret i 10 minuter. Skölj och upprepa. Prell är ett schampo av detergent-typ som är känt för att ta bort färg från håret.

3.

Tvätta håret med ett starkt diskmedel. Skölj och skrubba håret. Om din hårbotten är i gott skick kan du använda tvättmedel. Lämna tvättmedlet i håret i minst 10 minuter. Skölj med varmt vatten. Starkt rengöringsmedel kommer att tända mörk hårfärg.

4. Applicera varm extra jungfruolja i håret eller använd en het oljebehandling. Värme är känt för att blekna kemiskt applicerad färg.

Dämpa hårets färg genom att använda en halv-permanent färg som är två nyanser mörkare än den du ursprungligen använde . Ring alltid till tillverkaren av den halvfasta färgen och fråga om den här produkten kommer att hjälpa till att fixa ditt hårfärgsfel.

6.

Redye ditt hår om du slutade med rött hår. Röda resultat betyder vanligtvis att du inte lämnar hårfärgsformeln i håret tillräckligt länge. Så länge dina lås är friska kan du försöka redye dem igen.

p> Låt ditt hår glättas med en askbaserad nyans om du slutade med alltför varma resultat. Överväg att håret sitter med höjdpunkter i svarta nyanser istället för att rediera det för att minimera hårskador.

8.

>

Ring till den kostnadsfria konsumenthjälpen på hårfärgslådan om du står inför ett stort hårfärgsfel. De flesta hårfärgstillverkare har numret tryckt på baksidan av lådan eller i broschyren inuti. hårfärgslådan tillgänglig eftersom de måste känna till den exakta hårfärgsmetoden du använde.

Tips och varningar

  • Ring omedelbart din professionella färgist eller stylist om Hon var den som orsakade hårfärgsfel. De flesta yrkesverksamma kommer att rätta till problemet utan extra kostnad. Undvik att skrika eller vara oförskämd. Förgive din frisyr och ge henne möjlighet enhet för att korrigera hårfärgsfel.
  • Det är lätt att bli kär i en vacker nyanser av hårfärg på en hårfärgslåda. Ett av de största misstag du kan göra när det gäller hårfärg tänker på att din hårfärg kommer att visa sig exakt som den fantastiska modellen på framsidan av lådan. Verkligheten är att din hårfärg kanske inte ens liknar modellens tresses. Om du inte gillar resultatet av din nya hårfärg, har du 48 till 72 timmar för att åtgärda ett misstag innan den nya färgen är förseglad i nagelbandet. Här är några tips som kan hjälpa dig att fixa hårfärgsfel som ofta uppstår.