Hur man gör en strumpor Cap Bob Weave

 

1.

Braid ditt naturliga hår. Placera duschlocket på huvudet. För att göra duschlocket ordentligt och säkert, placera tejp runt kanterna för att hålla ner det. Detta kommer att förhindra att vävlim kommer på ditt naturliga hår.

2.

Placera snabbt vävstrumpekorken på huvudet. Ta inte bort duschlocket.

3. Öppna en väska av människahårsvävet och packa upp hela vävskivan. Applicera vävlim till vävbanan. Börja med den främre bottenkanten av sladdlocket, börja applicera hårväven till sladdlocket. Du kommer att applicera väven runt hela omkretsen av ditt huvud som går i en cirkelrörelse. Du behöver inte klippa vägen. När spåret går ut öppnar du en annan väska och fortsätter. Upprepa den här processen tills du bara har ett dimeformat utrymme eller hål på toppen av snabbvävstrumpans keps.

4.

Skär ett spår av hår som väver tre inches i längd . Placera vävlim på banan. Rulla spåret tätt ihop och håll det ordentligt mellan fingrarna tills limet torkar.

5.

Sätt en droppe lim inuti hålet som ligger på toppen av väven stocking cap. Placera det rullade spåret inuti hålet, med toppen av spåret som riktar mot hårbotten. Tryck ner och håll tills limet har torkat helt. Komb håret väv för att ta bort alla tangles.

6.

Klipp håret väva jämnt eller i lager tills du har uppnått önskad boblängd. Layering ger upphov till en fjädrande effekt. Du kan också klippa bollar för bobben om du vill. Vanligtvis kommer botten av bandet att ligga precis ovanför dina ögonbryn.

7.

Bult håret väv lätt med det plana järnet. Du vill att bobben ligger platt runt ansiktets ram. Bump din bangs under om du valde bangs.

Vill du ändra din frisyr utan att dra drastiska förändringar i ditt eget hår? Har du inte hittat en peruk som passar din unika personlighet och stil? En kappkapsylvävning, även känd som en snabb vävning, kan bara vara det svar du behöver. Det är en snabb metod att byta hårstil utan att klippa ditt naturliga hår. Vrid huvudet genom att rocka en ny strumpbyxa.