Hur man gör vaniljbadsalt

 

1.

Placera 1/2 kopp Epsom salt i en förslutbar plastpåse. Tillsätt 1/2 kopp havsalt. Seal väska och skaka för att kombinera ingredienserna.

2.

Öppna påse och tillsätt 20 droppar vanilj doftolja. Sätt tillbaka påse och skaka för att fördela doften genom saltblandningen.

3. Lägg till 10 droppar av vilken färg som helst av färgämnen. Stäng påsen och skaka tills färgen fördelas jämnt överallt.

4.

Överför färdiga badsalt till en dekorativ behållare eller lagra bara i den återförslutbara påsen.

Den önskade mängden vaniljesaltsalt till rinnande vatten. Mängden vaniljolja kan ändras för att passa din smak. Lägg bara till mer eller mindre tills du når den perfekta doftnivån.

  • Badmatsaltens färg kan ändras för att vara mer eller mindre levande, beroende på mängden matfärg som används.
  • < li> Se till att påsen är helt förseglad före skakning och undvik att skaka för hårt.
  • Epsom-salter fungerar som avföringsmedel om de tas in.
  • Bad salter kan hjälpa till att göra ett avkopplande bad roligare. Vanilj doft har länge använts för aromaterapi skäl. Vanilj sägs bidra till att lindra stress och ångest, vilket gör den till den perfekta doften att använda för ett avkopplande bad. Det har också visat sig hjälpa till med illamående, särskilt för kvinnor som lider av morgonjuka. Hemlagad vaniljbadsalter gör en underbar present till vänner och släktingar. När det är gjort, kan badsalt sätts i en dekorativ behållare eller helt enkelt hållas i en plastpåse i badrummet. Processen är snabb och enkel, och produkten kan avnjutas under många avkopplande bad. Detta recept gör ca 2 bad 'värt, beroende på hur mycket du använder.