Hur man hittar Veganskor i New York City

 

1.

Undersök dina favoritmärken. Några av dina favoritmärken kan ha veganalternativ. Kolla in deras hemsida eller ring deras kundservice. Gör en lista över alla typer av skor som de bär som är vegan. Att veta i förväg vad dina val är, sparar tid i butiken.

2.

Kolla varuhus, men läs etiketterna. De flesta varuhusen bär nu veganskor, men du bör noggrant läsa etiketten. Om det inte finns något läder kommer det att finnas ett tecken på sidan eller insidan av skon som säger 'All Man Made Materials.' Det är vad du ska leta efter. Om du inte kan hitta vad skorna är gjorda på på etiketten, var god och fråga en försäljningsförening. Försök dock se bevis på vad de säger på ett snällt sätt. Många säljare får betalt av kommissionen, och många människor får inte varför det är viktigt att köpa veganskor.

3.

Kolla in rabatterade butiker som K-Mart. lädervaror, tillsammans med lädervaror, eftersom det i allmänhet är billigare att ha konstgjorda material. Läs etiketterna noga med försiktighet här. Ibland är läder billigare än alternativet i butiker som detta.

4. Gå till en stor veganskosaffär, Moo Shoes. Den ligger på den nedre östra sidan av Manhattan. Alla skor i hela butiken är vegan! Det finns inget behov av att kolla etiketter i den här butiken, och miljön är alltid inbjudande, vänlig och medkänsla.

5.

Gör lite fönsterhopping. Du hittar väskanska skoaffärer i små butiker över Manhattan. Ta en dag en gång i veckan i en månad för att utforska skoaffärerna runt om i staden.

Tips och varningar

  • Läs alla etiketter. Något kan se harmlöst, men det kan göras med läder av kor eller andra djur. Se till att du vet vad du köper.
  • Ge inte upp. Det finns massor av väldigt söta veganskor där ute för att ta!
  • Köpa skor kan vara en bra hobby, särskilt i New York City. Det finns miljarder val i staden. Om du är en vegan, börjar dina val för skor att begränsa sig. Det är helt enkelt för att de flesta skodesigners anser att läder är ett måste! Tiderna förändras och lyckligtvis blir fler människor vakna till onödig grymhet som vi påför djur genom att stjäla deras hud för kläder. Idag finns det väderländska skor i New York City kan göras relativt enkelt. Du måste bara veta var du ska titta.