Hur man hittar de bästa kvinnans rakapparater till bästa pris

 

1.

Besök ConsumerSearch.com: s sida för Kvinnors Shavers Recensioner. ConsumerSearch är en fantastisk produktöversynssida. De 'granska recensionerna' från källor som Consumer Reports, Amazon.com och Epinions, och täcker ett brett utbud av rakapparater baserat på popularitet, nickfri komfort, närhet och andra faktorer.

Överväg Topprankade rakapparater. Det finns flera topprankade damskavare på ConsumerSearch. Gillette Venus Divine rankades som den bästa rakhyveln (inte elektriskt) som specifikt marknadsförs för kvinnor. Den kommer med en inbyggd 'intensiv fuktremsa' (Mmmmmm!). Men många kvinnor rapporterar att de inte handlar för en 'damens rakhyvel' och föredrar faktiskt Gillette Mach3 Turbo. Elektriska rakapparater skär nästan lika bra som rakhyvlar, och Panasonic Close Curves rankades som den bästa elektriska rakapparaten för kvinnor. < /p>

3.

Examin-epilatorer. Epilatörer sitter faktiskt hår ut ur huden, inte utan viss smärta. Braun Silke epil Xelle rankades som bästa epilatorn av ConsumerSearch, medan Philips Satinelle HP har bra betyg som en budgetepilator.

Gå till GoodHousekeeping.com för en annan uppsättning bra recensioner. De ger också höga betyg till ovannämnda Venus Divine, och Bic Soleil for Women är också en särskild anteckning som den bästa disponibla kvinnans rakhyvel.

5.

Resursen s avsnitt innehåller länkar till de nämnda platserna ... se till att de kontrolleras för uppdateringar av rekommendationerna som nämns här.

Tips och varningar

  • Se avsnittet 'Var du kan köpa' på ConsumerSearch.com för en snabb jämförelse av priser för en produkt.
  • Behöver damerna verkligen en annan rakapparat än killar? Har kvinnors ben (och underarmar) något annat än en mans ansikte och nacke? Blad eller el? Rosa och vacker, eller pugnacious och kraftfull? Kanske den fruktade epilatorn! Vilken rakapparat är bäst för kvinnor, och var hittar man det till bästa pris? Här är hur du hittar reda på.