Hur man hittar en billig massage

 

1.

Billiga massage på skolor - Det här handlar inte om att resa till Massage Envy. Besök bara Google för att hitta massage terapi skolor i din stad. De flesta skolor av massage terapi kräver att deras elever har en vissa mängder av arbetstid på en studentklinik och / eller genom samhällstjänst. Skolans webbplatser för massagebehandlingar ger dig den information du behöver för att bestämma hur mycket deras massage kostar. Om webbplatsen inte ger dig denna information, kommer skolan kommer definitivt att ge ett telefonnummer för dig att ringa. Massageterapi skolor debiterar ofta mellan $25 och $40 för en 50 till 60 minuters lång behandling. Nu är det en billig massage!

p> Billig massage på kiropraktorns kontor - Om du inte hittar en massageterapiskola nära dig där du bor eller om du fick en studentmassage som du ansåg vara subparent, besök Google en gång till för att hitta lokala kiropraktorer. och mer, kiropraktorer anlitar massage terapeuter för att ge ett sortiment av massa ålders tekniker för patienter. Kiropraktorer laddar också mycket mindre mycket än ett spa skulle ladda för en 50 till 60 minuters lång massage. Chansen är hög att du snart hittar den billiga massage du letar efter, men om du inte hittar en billig massage på ett kontor, fortsätt titta! Om en lokal kiropraktor inte har en hemsida som erbjuder prisinformation, Att använda det angivna telefonnumret är det bästa sättet att gå.

3.

Billiga massageerbjudanden - Du hittar det, speciellt kring speciella tillfällen som mors dag och alla hjärtans s Dag, de flesta platser som erbjuder massage kommer att erbjuda billiga massage erbjudanden. En gemensam rabatt är något i linje med en '2-4-1 Romantic Getaway Massage'.

4.

Billig massage på ett dagspa - Om du verkligen ser För en lyxig spa dag med rabatt, är det bästa sättet att hitta en fin billig massage att planera en lågsäsong semester till en plats som Scottsdale, AZ där det finns massor av lyxiga dag spa. I Scottsdale betyder detta: besök under sommaren! Det svälter varmt mellan maj och september, och många spa har att erbjuda billiga massageerbjudanden eftersom de flesta inte vill 'semester' i 112 graders väder. Vädret är verkligen inte 'stort problem om du är' planerar att spendera mest tid på att bli bortskämd inomhus. Håll ett öppet sinne! 'Cheap massage' behöver inte betyda en lågkvalitetsmassage.

Tips och varningar

  • När du besöker en kiropraktor s kontor eller massage terapi skola för en billig massage, förvänta dig inte en bells-and-whistles massage som involverar aromaterapi, gurka ögon masker och regn pinnar. Om du tittar För en av dessa bör du vara villig att betala för det.
  • En billig massage betyder inte att du alltid bör försumma att tipsa terapeuten. Var noga med att kontrollera tipppolicyen med receptionisten. Om tips är tillåtna bör de i allmänhet ligga mellan $5-10 per timme.
  • Undvik 'cheap massage' platser som är öppna fram till midnatt.
  • Undvik 'billig massage' platser där terapeuterna bär falska naglar och höga klackar.
  • Det finns en chans att en studentklinik kommer att innebära att du får en mindre erfaren terapeut. Detta kan ibland innebära att massagekvaliteten minskar, men du kommer att upptäcka att de flesta tycker att den billiga massagen är värdig. Var noga med att låta studentterapeuten veta om du har några hälsoförhållanden så att han eller hon kan fråga handledaren om hjälp om det behövs.
  • Om du är som de flesta, upplever du daglig stress och behöver du varva ner. Tanken att betala $100 för en snygg massage kan ge onödig spänning till den stressen. Koppla av och veta att du kan hitta en billig men billig massage. (Troligen till halva priset!)