Hur man hittar en vegan handväska

 

1.

Gå till en lokal rabattbutik. Marts har ofta andra läderalternativ eftersom de i allmänhet är billigare än läder. Det är här som du verkligen behöver läsa etiketter. Vissa läderprodukter kan vara vilseledande och lika billigt. De nycklar är att leta efter 'allt manligt material' på etiketten. Annars kan du få animaliska biprodukter i väskan.

2.

Överväg att skapa din egen väska. Du vet exakt vad material kommer att vara involverat, och du kan göra en väska i vilken design som passar dig bäst. Enkelhet gör det enkelt att göra, men du kan välja vad du älskar. Var noga med att vara realistisk om dina syfärdigheter när du gör dina val. Börja enkelt och bygga dig upp till snygga mönster.

3.

Ring kundservice till företag där du köpt dina favoritpungar från före vegan. Fråga om deras veganska val, och få detaljer om vilka stilar som är veganer. Det kan vara en stor hjälp när du kommer till affären. Du kan även kolla in några av deras webbplatser för sådan information. Veganpåsar är i hög efterfrågan, och du behöver inte gå runt med en stor hampa väska utan design.

4.

Kolla varuhus. Att leta efter märkningen 'All Man Made Materials' för att se till att en produkt är Vegan. Medan de flesta plånböcker ska märkas som läder, är det några företag som fångar på det läderet, det är inte vad alla vill ha. Bara för att en produkt inte säger att det är läder betyder inte att det inte finns något läder på det. Om du letar efter etiketten som deklarerar materialet kommer du att spara dig genom att oavsiktligt bidra till läderindustrin.

5.

Fråga om. Andra veganer kommer att veta var de ska hitta de bästa veganska väskorna till lägsta pris.

Tips och varningar

  • Var patient. Det finns veganpungar där ute för att du ska bära, älska och njuta.
  • Läs etiketterna noggrant alltid. Du vill inte komma hem med en handväska som du köpte på försäljning och upptäcka att det finns läder i handtaget på väskan. Ofta kan inte försäljningsvaror returneras. Läs etiketter i förväg.
  • Ge inte en säljare svårt. Inte alla är medvetna om vikten av din veganska övertygelse, och de måste hantera svåra kunder hela tiden. Gör vad du kan för att var snäll och gör jobbet enklare när du får den information du behöver för att göra informerade val.
  • Att hitta en vegansk handväska behöver inte vara så problematisk som den först kan visas på det första veganska stoppet vid ett varuhus. Med äkta läder på nästan alla etiketter kan du känna förtvivlan. Den goda nyheten är att tiderna förändras. Fler människor inser grymheten att mörda djur bara för att stjäla sin hud för mode. Människor ser alla andra medkännande alternativ till läder. Du kan hitta en vegansk handväska nästan var som helst. Du behöver bara inte var du ska se och vara försiktig med att läsa etiketter. Läs vidare för att ta reda på hur du kan hitta den perfekta veganväskan för din samling.