Hur man köper Clinique hudvårdsprodukter

 

1.

Pröva Clinique 'Ta av dagens rengöringsmjölk' om du letar efter en sminkborttagare som arbetar försiktigt på huden och löser upp även den mest envisa sminken. Den smidiga texturen och mjölkliknande känslan av denna produkt kommer att känna sig bra på din hud efter en lång dag. Använd denna produkt före rengöring för att maximera din rengöringserfarenhet.

2. Använd Clinique '3-stegs hudvårdssystem' för att rengöra, tona och fuktas. Betydas att användas både morgon och natt, detta snabbt och enkelt system exfolierar, rengör och rehydrerar huden. 3-stegssystemet har fått namnet 'Allure' som det bästa hudvårdssystemet.

3.

Wear Clinique 'Reparationskläder Deep Wrinkle Concentrate for Face and Eye' för att bekämpa åldrande och eliminera synliga rynkor. Detta serum främjar kollagenproduktion och med konsekvent användning minskar signifikant åldringslinjerna. Om du är lite bekymrad över utseendet på små rynkor runt ögonen, investera i denna kräm - det är meningsfullt att inte bara vara combative men förebyggande också.

4.

Minimera porer med Clinique 'Pore Minimizing Oil Blotting Sheets.' De tar bort olja från ansiktet hela dagen, vilket hjälper till att hålla pinligt sken i avstånd.

5.

Håll ögonen fräscha och linjfria med Clinique 'All About Eyes' cream. Denna formel har visat sig minska utseendet på mörka cirklar, linjer och puffiness, samtidigt som man främjar kollagenproduktion. Sätt på det på natten och vakna på morgonen med ljusa ögon som alltid ser ut uppdaterade och vilade, även om du inte är den.

6.

Köp dessa produkter tillsammans med andra medlemmar i Clinique hudvård och sminklinje i ditt lokala varuhus eller på Clinique webbplats.

Tips och varningar

  • Prata med en Clinique hud vårdexpert antingen online eller i butik för att få mer personlig analys av dina huders behov
  • Clinique varumärkes kosmetika och hudvård har länge ansetts vara en expert när det gäller naturlig skönhet. Som ett företag förstår de vikten av att känna sig vacker med och utan smink, och på grund av detta har skapat en rad hudvårdsprodukter som arbetar med varje kvinnas individ behöver skapa en felfri, naturlig, ingen make- Upprepa. Läs vidare för att upptäcka vilken produkt som kommer att ta itu med dina hudvårdsprodukter och var du kan hitta den.