Hur man köper smycken på ett koreanskt flygbolag

 

1.

Ta reda på om ditt koreanska flygbolag säljer smycken ombord på sina flygplan. Kom ihåg att det enda sättet att köpa smycken från ett flygbolag är att göra det på det faktiska planet. Kolla på det koreanska flygbolags webbplats och se om de har en inköpstjänst. Om så är fallet vet du att de kommer att ha smycken att sälja.

2.

Förhandsgranska smycken som de har att erbjuda. Du kan vanligtvis göra det genom att hitta webbplatsen för det företag som det särskilda koreanska flygbolaget använder för att sälja sina varor. Ofta kommer platserna att ha en lista över produkter som de säljer och priserna på dessa produkter.

3.

Ta med mycket pengar på ditt flyg samt ditt kreditkort . Vissa koreanska flyg tar bara pengar, och vissa tar bara kreditkort. Du borde också ta med valuta i det land du reser i och valuta från ditt hemland. Du kanske inte vet vilken typ av valuta ditt flyg tar innan det kommer ur marken.

4.

När du är ombord, be om tidningen eller broschyren om flyget .

5.

Bläddra igenom smyckesektionen i tidningen eller broschyren för butiken i flygningen. Välj flera stycken som du vill titta på.

6.

Fråga en steward om du kan titta på smycken innan du köper den. Undersök sedan samt eventuella certifikat som följer med det.

7.

Fråga stewarden om uppgifterna om inköp.

8.

p>

Köp smycken du föredrar.

Tips och varningar

  • Ta med alla typer av valuta
  • Shop innan du går online!
  • Tänk inte på beskrivningarna i tidningarna 'titta på objekten själv.
  • Det finns många sätt att du kan köpa smycken. Ett av sätten är att köpa smycken på ett koreanskt flygbolag. Du kan ofta få smycken som är billigare och också skattefria om du köper det på själva flygplanet. Därför kan det vara ganska enkelt att köpa smycken på ett koreanskt flygbolag, och det är ganska värt det.