Hur man räter ut poofy hår

 

1.

Applicera en frostskyddad djup balsam efter shampooing för att tämja ditt poofy hår, vilket gör det mer hanterbart och mjukgör grovheten hos dina lås. Prova Garnier Fructis Snygg u0026 amp; Shine Deep Conditioner med naturliga växtekstrakter för att styra frizz. Lämna i håret i 3 minuter; skölj sedan ut.

2.

Kamma ditt våta hår och låt det lufttorka. Torkande poofy hår med en torktumlare kan faktiskt göra det ännu mer frizzy och unmanageable. Var patient och låt den torka naturligt, och du kommer att bli belönad med lättare stil hår senare.

3.

Vänta tills håret är helt torrt och separera sedan Den i tre eller fyra sektioner och klistra in den för att hålla den på plats. Använd en rundborst hårborste och hårtork för att räta ut sektionerna en åt gången. Sätt fast en diffusor på torktumlaren för att fokusera hetluften direkt på hår, det gör det mycket lättare att stila och räta ut poofy hår.

4.

Separera utblåst hår i tre sektioner. Gå över varje sektion med ett keramiskt rätjärn. Börja så nära hårbotten som möjligt, kläm järnet smidigt över en 1-tums hårsträng och sakta sakta ner den till ändarna, räkna ca 8 sekunder när du sänker för varje sträng. Det är viktigt att räta ut varje sträng långsamt för bästa depoofing resultat. När du går över håret med ett rätningsjärn, vinner du dig inte den typ av stick-rakt hår du verkligen önskar.

5.

Spraya håret med en glansinducerande dimma för att tämja flugvägar och frizz, låsa i din rätta stil och få håret att glänna. En glänsande dimma hindrar också fuktighet från att göra ditt raka hår poofy igen. Försök med John Friedas Frizz Ease 100\% glansglans.

Tips och varningar

  • Försök att vara tålmodig under rätningsprocessen; rusar det kommer inte att få de resultat du letar efter. Istället för en glöddmunstycke, använd två till tre droppar olivolja eller mandelolja för att ge ditt hår glans.
  • Poffy, puffy, fluffigt, krusigt hår är ofta omöjligt att kontrollera och därför ganska irriterande. Poofy hår är ibland förvirrad med mycket lockigt hår, men de två är inte samma. Naturligt rakt hår kan också vara poofy, medan det naturligt lockiga håret kan vara snyggt. Något människors hår är helt enkelt fräckt, vilket står för poofinessen som kan plåga någon med rakt, vågigt eller lockigt hår. Med lite tålamod och några frizz-fighting-produkter kan du ha det raka och slanka håret du har alltid drömt om.