Hur man skär långt hår med klipper

 

1.

Placera längsta infästningen på klipparna. De flesta clippers kommer med olika storlekar som anger längden. Fästet sitter mot huvudet och håller hela klippet på samma längd. Att använda en längre fastsättning minskar risken att skära håret för kort.

2.

Tvätta håret först med schampo och handdukstork eller låt det lufttorka. Vik en handduk runt nacken för att hålla håret på handduken och av golvet och kläderna. Detta hjälper också till med rengöring, eftersom du bara kan tömma hårklippningarna direkt i papperskorgen.

3. Ta ett hår mellan de två första fingrarna och bestäm längden. När du väl har bestämt dig för en längd, snipa håret på den platsen med ett par skarpa saxar. Det behöver inte vara en stor del av håret, men det borde ge dig en allmän riktlinje att följa.

4. Dra en längre hårdel åt dig och följ Riktlinjerna som du installerat tidigare, springa klipparna längs det håret för att försiktigt trimma ändarna. Kör kamma genom håret för att plocka upp några bitar kvar som du skär.

5.

Fortsätt klippa håret med hjälp av klipparna och den guide du etablerat tidigare. När håret är klippt, springa kammen igenom för att ta bort stycken och stil i vilket som helst du vill.

Tips och varningar

  • Om du skär långt hår mycket kort, hoppa över riktlinjesteget och gå rakt in i skärning. Lägg till en kortare eller mindre bilaga till klipparna och springa den genom små delar av huvudet på en gång. Guiden på änden av bilagan visar hur kort det kommer att klippa håret.
  • Var försiktig när du använder klippare eftersom de är ganska skarpa. Det är lätt att skära dig själv eller personen s huvud om y ou tittar inte på och agerar på ett ansvarsfullt sätt.
  • Hårklippare är en bra sak för dem som vill spara lite pengar. De kan vara dyra i början, men mindre än priset på några bra hårklipp. Det enda problemet är att skära långt hår, eftersom klipper var tänkt att göra kort och förnuftig dos. Men så länge du har en stadig hand och ett gott öga, kan du fortfarande klippa långt hår med klippare. Följ dessa steg.