Hur man väljer Anti-Aging Cream

 

1.

Utvärdera din hudtyp. Om du har extremt känslig hud eller hanterar problem som vuxen akne eller rosacea, kommer många typer av åldrande grädde också att behandla dessa problem. Ta reda på om du har fet hud (det kommer att bli glänsande i spegeln) eller torr hud (det blir fläckigt och din nagel lämnar ett spår om du repar huden lätt). Anti-rynk krämer 'effektivitet beror på alla dessa aspekter.

2.

Bestäm vilken skada du har. Om dina rynkor orsakas av solskador behöver de en speciell typ av behandling, medan rynkor orsakade av vanliga ansiktsuttryck behöver något annorlunda. Rynkor kan också vara ett resultat av torr hud som rader upprepade gånger eller av enkel skakande hud när du ålder. Om du letar efter en förebyggande åtgärd men inte har någon seriös Problem, detta är också ett viktigt övervägande.

3.

Beslut om en strategi. Vissa människor gillar laserskal och kemiska behandlingar som åtföljs av åldrande krämer medan andra som helt naturliga strategier som bygger på ingredienser som royal gelé, rosmarin eller kamille för att lindra huden. Din personliga preferens kommer att spela en stor roll i dina behandlingsalternativ.

4.

Identifiera önskvärda ingredienser. Vissa människor har favoritredienser som behandlar vissa saker. Några exempel på effektiv eller populär r ingredienser är hyaluronsyra, vilket ökar mängden fukt som huden kan hålla och absorbera, idebenol, vilket förändrar hur din hud fungerar för att återställa ett ungdomligt utseende, C-vitamin, som definitivt har visat sig förhindra och återställa åldrande hud , och kunglig gelé som äts av drottning bin som en näringsrik mat och är för närvarande en populär ingrediens i saker från läppbalsam till schampo.

Prata med din hudläkare. Din hudläkare kommer att kunna undersöka din hud och dina behov i medicinsk detalj och ge dig en bra uppfattning om vilken typ av produkt som passar dig bäst.

6. budget. De flesta anti-aging krämer och behandlingar kräver kontinuerlig användning för att upprätthålla resultat. Du måste bestämma hur mycket du kan spendera varje månad och om du är villig att köpa kompletterande produkter för att förbättra resultaten av din åldringsmedel. om garantier. Du kan sluta köpa produkter som inte fungerar för dig. Det bästa sättet att förbereda sig på detta är att se till att du kan returnera produkterna om du inte är nöjd. De flesta leverantörer har någon typ av returpolitik, men politiken varierar, och du måste se till att du kan öppna produkten och prova den, och returnera den om den inte fungerar som den ska.

8 .

Läs recensioner. Det bästa sättet att göra ditt slutliga val är att läsa produktrecensioner online. Leta efter recensioner där granskaren har liknande hud till din och har fått bra resultat. Om du till exempel har mycket solskador men inga allvarliga rynkor orsakade av vanliga ansiktsuttryck, kommer du inte nödvändigtvis att dra nytta av en grädde som fungerade underverk för en kvinna med djupa rynkor. Istället bör du leta efter något som fungerade bra för någon som spenderar mycket tid utomhus.

Tips och varningar

  • Ingen behandling mot åldrande är garanterat att arbeta för alla, även om det sägs att det är. Läs igenom alla policyer och löften noga innan du köper.
  • Anti-aging krämer och behandlingar finns i en mängd olika former och produkter som är utformade för att passa alla budgeter. Vissa människor föredrar en helt naturlig tillvägagångssätt, medan andra vill använda något sätt - vetenskapligt konstruerad och annars - för att minska tecken på åldrande på ansikte, nacke och axlar. För att göra sakerna mer komplicerade kan samma kräm ha bra resultat på en person och ingen effekt alls på en annan.