Kläder att bära medan på en skidort på natten

 

Lager

Lager är regeln på och utanför backarna. Lager håller dig varm, och du kan ta bort bitar när du värmer upp. Upplagan till lager är att de gör det enkelt att sätta din egen snygga twist på grunderna. Tänk söta fleecevästar och -tröjor ovanpå basblusar och mönstrade leggingar under korta skisser.

Stövlar

Stövlar är alltid roliga, modeklammer på skidorter - och funkier desto bättre. Var kreativ med ditt skor. Vissa stövlar, som Tecnica Moon stövlar, är speciellt utformade för skidåkning. De är gjorda söta och erbjuder lättnad för trötta fötter.

Rolig stil

Medan det är bekvämt att bära dina skidutrustningar till alla nattsemesterfunktioner, blir du bekvämare i några roliga skinnyans eller en snygg tröja. Nu är det dags att bryta ut pälsen på jackor eller jeans. Don solglasögon att se ut som en kändis och klippa bländningen från snön. Venture bort från din dagliga look. En skidort är den perfekta platsen att experimentera. Visst, skidorter handlar om skidåkning. Men det är också viktigt att se bra ut mellan resor nerför backarna och efter mörkret. När solen går ner, dike skidranken för något mer elegant. Nyckeln är att sätta din egen personliga vridning på ditt skidortsutseende.