Nya frisyrer i mode

  Vissa frisyrer, som franska vändningar, chignons och regal bullar, kommer alltid att vara i stil och ha en viss klassisk stil. Samtidigt kan man ha på sig djärva nya frisyrer som ger en outfit ett friskt utseende och fungerar som en välkommen brytning till vanliga frisyrer som nästan alla har bättrat vid någon tidpunkt. De bästa nya frisyren sätter grunden för att bli klassiker.

Emo / Punk Choppy Cut

En frisyr som blev populär under 2010 är en emo eller punk, choppy cut. Denna frisyr har asymmetriska smällar som lutar över ansiktet, med mycket hakiga lager skurna över och under öronen. Det färdiga utseendet är strategiskt obalanserat, vilket gör att det ser ut som om du bara lämnat en vild konsert. Denna stil är lämplig för män eller kvinnor med kort eller långt hår. För kort hår slutar denna snitt vanligtvis strax under öronen med en rad lager skivad av rakhyvel. För långt hår förblir hårets nedre delar oförskurna, ofta platta med ett rakt järn för att ge hela utseendet ett mycket strukturerat utseende. Kändisar som har bära den här stilen är Pete Wentz och Ashlee Simpson.

Messy Bouffant Bun

Den bouffant är en klassisk frisyr, liksom bullen. Men att kombinera dem tillsammans på ett roligt sätt är definitivt ett nytt utseende, från och med mitten av 2010. För att uppnå denna stil, arbeta mousse eller en jämförbar stylingprodukt genom håret. Med en fin borst borstar du håret på toppen av ditt huvud fram och tillbaka för att få bouffantens signaturpuffiness. Drag den tillbaka till huvudets nacke och vrid den i en mycket lös bulle och säkra den med några stiften. Det här stämningen är inspirerande av gammal Hollywood-glamour, men saknar den eleganta, inbyggda strukturen i de här stilerna. Istället gör den här frisören att det ser ut som om du har varit ute och kör i en konvertibel. Skådespelerskan Hilary Duff har bära den här stilen.

Mångtonigt hår

Den här frisyren har två former: naturlig färg och levande färg. För kvinnor som färgar sitt hår såg det här utseendet som att rötterna i din naturliga färg blev mer och mer acceptabla. Denna stil gör att du kan färga håret och växa ut så att ditt hår klart har tvåfärger: din naturliga hårfärg från dina rötter till dina öron och färgen du färgade den från öronen till ändarna. Utseendet är fashionably disheveled och mycket alternativt. En liknande frisör ger dig flera tonhår, förutom att du använder ljusa färger, till exempel rosa eller blå, i dina ändar, och lämnar håret runt din krona orörd. Denna look är mycket djärvare men ger en anmärkningsvärd stänk av färg.