Så applicera sjöjungfrun smink

 

1.

Sätt på din vardagare, grund och pulver för att starta processen som hjälper dig att göra ett stänk på ditt nästa Halloween- eller kostymparti. Eliminera några steg genom att använda en allt-i-ett-kompakt om du har en. Blanda basmakeupen i ditt ansikte som du alltid gör innan du applicerar ditt 'vardagliga ansikte'.

2.

Täck det övre ögonlocket med ljus babyblå ögonskugga. Sprid det där det bara är knappt i vecket i locket och blanda det uppåt lite mot ditt ögonbrynben med hjälp av din applikator eller fingertopp. Täck inte hela vägen upp till ögonbrynet med ögonskugga. Sätt på det till ungefär en kvart över tummen. Gör samma sak på ögonets utvändiga hörn genom att blanda ögonskuggan ungefär en fjärdedel av tum över kanten på ditt övre lock.

3.

Suga en del av babyblå ögonskugga på ditt nedre lock också. Använd bara applikatorns kant, starta på insidan av ögat genom näsan och svep den lätt mot utanför ditt öga, går ungefär en fjärdedel av tummen över kanten. Blanda den uppåt för att möta ögonskuggan som finns på ditt övre lock. Det här är ett bra trick för hur man applicerar sjöjungfrun smink. Det borde ge dig en liten nästan 'triangeln' på utsidan av ditt öga som öppnar dem brett.

4.

Rita på den mörkblå eyeliner i en smal linje precis längs dig r översta linjeledningen och strax under dina ögonfransar. Fyll i hela ögonbrynen med det också.

5.

Rita på den ljusblå eyeliner precis ovanför där du applicerade mörkblå på dina ögon, både övre och nedre lock. Gå sedan över din ögonbryn med det också, vilket kommer att blanda in det och tona ner alla delar av ditt ögonbrynshår som blev för mörkt. Ett annat knep på hur man applicerar sjöjungfrun smink med din dagliga kosmetika är att se till att fylla i kanterna runt din panna med denna ljusare nyans. Det kommer att ge dig ett tvåtonigt utseende.

6. Ta en liten mängd glittande läppglans och sprida lite på dina kinder och sedan hela vägen upp din kind ben, i din hårlinje. Ta ungefär en storlek i ärt och sprida den lätt över området ovanför ditt övre ögonlopp, varifrån ögonskuggan hamnar i botten av ögonbrynet.

Använd din favorit kropp glitter på din nacke, bröst och axlar för att avsluta utseendet om du vill. När du lär dig hur man applicerar sjöjungfrunsmycken med din dagliga kosmetika, kan du bara bestämma hur mycket gnist du vill.

Tips och varningar

  • Använd gnistrande läpp glans på ditt ansikte istället för kroppsglitter, erbjuder mer uppehållskraft samt ett nästan 'vått' utseende. Det är som om du bara kom ut ur havet.
  • Det finns ingen anledning att spendera extra pengar på specialprodukter för att uppnå en sjöjungfru. Med rätt produkter och lite kunskap tar det bara ungefär en halvtimme att få den att appliceras korrekt. Då är du redo att göra ett stänk på ditt nästa Halloween- eller kostymparti.