Så här applicerar du lätt smink för fall

 

1.

Använd en tonad fuktkräm med solskydd för en produkt som utför mer än en funktion. Använd också en undereye concealer, om du föredrar, och en spotkamoufleringsprodukt om det behövs. Concealer ska vara en hack eller två ljusare för att tända ögonområdet, men kamouflage måste smälta in i resten av ansiktet, så välj en med en färg som matchar din hudton perfekt. Stoft genomskinligt pulver över ansiktet för att ställa sminken.

2.

Se till att pannorna är preparerade och trimmade. Om det finns några glesa områden mellan hår, definiera ögonbrynen med en pennpenn eller ett pulver i lämplig nyans. Om dina pennor är relativt fulla kan du hoppa över med någon panna smink.

3.

Applicera en mellannivå till djuptonfärg från linjalinjen för att öka. Du kan använda en ögonskugga i en kräm till pulverformel eller kör en knubbig ögonpenna över dina lock för en lätt och enkel applikation. Definiera både övre och nedre lash linjer genom att arbeta en djuphårig eyeliner i brunt eller plommon mellan håren. Stryk en brun mascara på övre ögonfransar, så att din ansökan är fri från klumpar.

4. Smooth a cream blush på dina kinders äpplen. Välj en färg som är en lite djupare version än din naturliga flush så att du ser ut som om du bara nypade dina kinder eller gick för en snabb promenad i kylan. Blanda alla uppenbara linjer med en ren sminkkil.

5.

Skydda läpparna med en fuktgivande balm. Efter att du har tillåtit produkten att absorbera, smutta på en läppglans i en djupare ton än vad du normalt bär, helst i en av fallets favoriserade bär eller mauves. Välj en med en formel som inte är bra för bekvämt slitage.

Tips och varningar

  • Om du har fet hud, ta ut pulverfria blottpapper med dig för att hålla ditt ansikte friskt utan att lägga till mer produkt på din hud.
  • Gillar du smink, men gillar att hålla applikationen ljus? Höstens fall betyder inte att du måste ge upp din favoriserade stil för mycket mörkare nyanser och rikare texturer som väger ditt ansikte. Här är hur man håller det ljust och så dyra som möjligt, men övergången till en stil blir den nya säsongen.