Skål frisyrer

  Skålen haircut har överlevt i flera årtionden och är antingen älskad eller hatad. Ibland kallas en svampklipp eller strandklipp, får skålens frisyr sitt namn från sitt utseende, som oftast ser ut som en skål har placerats på huvudet och klippts runt. Traditionella skål haircuts brukar hänga precis under öronlössarna och är trubbiga snitt. Moderna skålskärningar har dock variationer som inkluderar lager eller examen runt ryggen. Stilen är utrustad av både män, barn och kvinnor, och även om den övergripande formen alltid är lika, är varje look något annorlunda.

Modern Bowl for Women

Skålhåringen som bärs av kvinnor går tillbaka till sextiotalet. Som en uttalande frisyr måste en kvinna som bär sitt hår i en skålstil ha förtroende, benstruktur och personlighet för att dra av det. En modern skål innehåller den övergripande skålformen men använder lager för att lägga till intresse, femininitet och mångsidighet. Även om skålskäret har en stark övergripande form, kan hårföremålet flyttas och skiktet läggas till skiktet. Det kan ge denna look en helt ny kant som gör den till en mångsidig skärning.

Skål för unga pojkar

För yngre pojkar som ha tjockt hår och inte vill ha det rakat, en skål haircut är ett bra sätt att hålla håret snyggt oberoende av tillfället, om din lilla pojke spelar sport eller deltar i en formell fest. Som unga pojkar brukar inte bryr sig för mycket om utseendet på håret, kräver denna stil endast att tvätta sig i form. Att lägga ljusa skikt överallt ger illusionen av rörelse och hindrar håret från att se för stel. På grund av den lite längre karaktären av denna stil, kräver det mindre tid för underhållsstycken.

Bowl frisyrer för män

Många skål frisyrer existerar för män. Frisyren innehåller korta sidor och tillbaka med hår kvar längre på toppen. Skålens utseende kan skäras i olika längder för att passa ditt ansiktsform, som sträcker sig från över öronen till under öronlocket. Många skålstilar på män består av rakt hår, lättformat med hårvax. Om du bestämmer dig för att välja en skålskärning, är det viktigt att du arbetar med din hårtyp istället för mot den. En manskålskärning kommer att fungera bättre på män med tjockt, rakt hår.